Virksomhedsblog - få gode kunder med abonnement på blogindlæg

Virksomhedsblog

Virksomhedsblog

“Jeg vil gerne have en blog. Det er mest for Googles skyld. Men så synes jeg jo også, det virker meget mere troværdigt!”, sagde kunden i telefonen.

Jeg kunne ikke være helt enig! Derfor tilbyder jeg abonnement på blogindlæg.

Kvinden ved tastaturet er mig, Louise Lamberth. Jeg er tekstforfatter og forfatter til bogen Blog dig til synlighed – og salg. Jeg elsker at blogge – og jeg skriver også gerne for dig!

Få abonnement på blogindlæg og linkbuilding 

Med et abonnement får du hver måned tilsendt et nyt blogindlæg – lige til at lægge online. 

Du kan bestille blogabonnement  med eller uden 3 stærke links hver måned. Et blogabonnement med linkbuilding er den rette løsning for dig, som går op i SEO. Hvis du vælger abonnement med linkbuilding, får du løbende oversigt over de links, jeg bygger for dig.

Derfor anbefaler jeg en virksomhedsblog:

Din virksomhedsblog skaber tillid og giver svar på spørgsmål om det, du tilbyder. 

Bloggen skaffer nye læsere på dit nyhedsbrev, så du kan sælge mere. 

Virksomhedsbloggen er en effektiv genvej til bedre Googleplaceringer – når du ved hvordan! Min blog løftede fx min hjemmeside + 100 pladser på vigtige nøgleord. 

Sådan får du abonnement:

Du kan begynde med at kontakt mig for en snak. Sammen finder vi en god pris til dig. 

Beløbet for dit abonnement trækkes automatisk. Du binder dig ikke til noget. Du kan altid afmelde dig med et klik. 

“Hvorfor er blogindlæg billigere end andre tekster?”

Fordi forberedelsen er halvdelen af arbejdet. Når jeg først kender dig og din virksomhed, sparer jeg rigtig meget tid hver måned.
Og fordi jeg tror på, at du bliver glad for dit abonnement! Mange af mine blogkunder har jeg nemlig i mange måneder …. eller år.

“Kan jeg spare blogindlæg op til senere?”

Ja – men du skal bruge dem, mens du er abonnement. Heldigvis er det ikke noget problem, for det tager dig maks. 5-10 minutter om måneden at aftale et nyt blogindlæg med mig.

“Kan du skrive blogindlæg om alt?!”

Nej, nok ikke – men stort set. Jeg elsker at skrive, og jeg har leveret webtekster i hundredvis. Jeg har skrevet om tagreparation, skadedyrsbekæmpelse, socialrådgivning, psykoterapi, coaching, sommerhuse, psykoterapi, bisættelser, IT-support, alternativ behandling, akupunktur, yoga, automation marketing – og meget mere.

Spørgsmål? Kontakt mig fluks og book 15 minutters uforpligtende snak om din virksomhedsblog.

>