• Home
  • Blog
  • Tjen penge på blog? Se 5 metoder

Tjen penge på blog? Se 5 metoder

 

Tjen penge på blog – kom i gang nu

Så du elsker at skrive? Og nu vil du gerne tjene penge på en blog. Hvis du altså bare vidste hvordan!Fat mod. Her får du nemlig 5 metoder til blogging, der pynter på bankkontoen.Men tænk dig om, før du kaster dig over tastaturet. For det er vigtigt, at du vælger den metode, der passer til dig og din livsstil …

Metode 1: Blog for at brande dig som fagmand

Metoden egner sig til dig, der er selvstændig.Du kan nemlig bruge din blog som en genvej til at skabe dig et navn som fagmand.Med andre ord: Du tjener ikke penge på bloggen. Du tjener penge på de kunder, dine blogindlæg tiltrækker.For at du kan tiltrække kunder gennem blogging, skal du skrive om emner, der interesserer dine ønskekunder.

Hvert eneste blogindlæg er nemlig din chance for at gøre en læser købeklar.Du skal også vide lidt om seo, så du kan optimere dine blogindlæg til Google.Og så skal du selvfølgelig være klar til at blogge regelmæssigt. Det er også en rigtig god idé at få et nyhedsbrev.

Den blog, du læser lige nu, er lige netop blogging som branding af mig som tekstforfatter.Metoden kan også bruges af jobsøgere, der vil vise arbejdsgiverne, hvad de kan rent fagligt.

Metode 2: Blog for virksomheder

Du kan også blive freelance-blogger for virksomheder.Det er jeg! Jeg blogger nemlig tit for andre selvstændige foruden min egen.

Hvis du vil være freelance-blogger, vil jeg klart anbefale dig at få din egen blog også.Betragt din blog som et vindue mod Strøget, hvor dine ønskekunder kan beundre dit skrivearbejde.Det hjælper dem med at indse, at de skal købe tekster af dig.

Som freelance-blogger kan du tiltrække kunder med søgemaskineoptimerede blogindlæg som det, du læser her.Men du kan selvfølgelig også køre annoncer på Facebook og Google.Du kan få kunder gennem dit netværk.Endelig kan du kontakte ønskekunder selv gennem kanvas-salg.Du skriver først en lille elevatortale for dig selv som freelance-blogger. I elevatortalen fortæller du, præcis hvordan dine blogindlæg skaber synlighed og salg.

Metode 3: Tjen penge på blog som influencer

Har du en vis stjernestatus som skuespiller, forfatter eller tv-kendis? Så kan du nok opbygge en læserskare noget hurtigere end andre.Og når du har mange læsere, kan du tjene penge ved at skrive om virksomheders produkter og ydelser på din blog.Det er selvfølgelig vigtigt, at du kun reklamerer for produkter, du selv elsker.Desuden er det vigtigt at betale skat af de gaver og pengesummer, du får for dine artikler.Og endelig skal du gøre det meget klart, at du reklamerer for et produkt i din tekst. Ellers risikerer du at overtræde markedsføringsloven!

Metode 4: Kør annoncer mod betaling

Måske spekulerer du på, om du også kan tjene penge på at reklamere på din blog, hvis du IKKE er kendt?Ja, det kan du. For du kan nemlig køre annoncer på din blog via Googles display-netværk.Du skal bare være opmærksom på, at det kræver nok en del skrivearbejde og markedsføring af bloggen. Der skal temmelig mange visninger til, før du tjener penge af betydning på det!

Metode 5: Bliv del af et affiliatenetværk

Du kan måske også tjene penge på affiliate. Det betyder, at du anbefaler et produkt eller en ydelse på din blog. Hvis folk klikker – og køber produktet – får du en lille pengesum for det.Der skal igen en hel del visninger og køb til, før du tjener penge af betydning.Men det betyder mindre, hvis du også bruger din blog som branding af din virksomhed. For så er affiliate-indtægten jo bare en lille del af din indtægt. Samtidig kan det være en ekstra hjælp til læserne, at du anbefaler de produkter, du bruger selv.

Klar til at tjene penge på din blog?

Du kan hente mange flere gode tips om blogging i bogen Blog dig til synlighed og salg. Den kan du downloade for 0 kroner og en e-mailadresse.

Related Posts

Få hjælp til tekst - med fokus på salg Ja, lige nu kigger jeg på dig, som har en stor boglig viden.Du har slugt enorme bunker bøger under din uddannelse.Du har afleveret rapporter, specialer eller afhandlinger. Så det er kun naturligt, at du skriver webtekster, brochurer og pressemeddelelser på dit job. Hvem skulle ellers? Du er jo den medarbejder, der har de bedste forudsætninger for det. Du har et forspring,

Styrk troværdigheden - spar på tillægsord Hvad er tillægsord? Tillægsord er de ord, som lægger sig til et andet ord og fortæller noget om det. Tillægsordet kan fortælle noget om navneord, pronominer eller egennavne. Men tillægsordet kan også fortælle noget om begivenheder. Et eksempel, hvor tillægsord lægger sig til navneord: I sætningen "Hun har en pæn bluse på" lægger ordet "pæn" sig til navneordet "bluse." Eksempel på tillægsord, der lægger

Hver evig eneste dag bliver min hjemmeside angrebet af hackerbotter. Sandsynligvis også din. Jeg er i hvert fald ikke alene.Både småbitte og gigantiske virksomheder er under beskydning.I den sidste weekend af februar 2024 er flere store virksomheder og kommuner blevet nedlagt af hackere, skriver TV2.dk Det er træls. Men vi kan ikke gøre andet end at beskytte vores hjemmeside, så godt vi nu kan. Derfor har jeg interviewet Michael Leitner

Video: Må jeg præsentere dig for 3 af de seotekstforfattere, du skal undgå? Du har brug for seo-tekstforfatningSå du vil hyre en seo-skribent, men! Hvem skal du dog vælge til opgaven? Der er nok at vælge imellem. Så du ringer febrilsk rundt ... Men efter samtalerne er du faktisk stadig meget i tvivl. Godt. Lad mig fortælle dig, hvem du ikke skal overlade din seo-tekstforfatning til.  Faresignal 1:Du: "Hvor lang

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}