• Home
  • Blog
  • Hvordan vælger du en god tekstforfatter til hjemmeside?

Hvordan vælger du en god tekstforfatter til hjemmeside?

Søger du en tekstforfatter til hjemmeside? Så skal du stille nogle særlige krav.
Tekster til hjemmeside skal nemlig skrives på en bestemt måde. Derfor har du brug for en tekstforfatter, der har erfaring med netop den opgave.

Hvad kræves der af en tekstforfatter til hjemmeside?

Viden om målgrupper

En kommerciel tekstforfatter skal selvfølgelig sætte sig ind i, hvilke kunder din virksomhed skal tiltrække – og hvilke argumenter der kan få dem til at købe.

Derfor kan den gode tekstforfatter interviewe dig som kunde og researche online, før hun sætter sig til tastaturet.
Desuden er det vigtigt at have en god fornemmelse for, hvilken sprogtone der matcher målgruppen og virksomheden.
Jeg har selv mange års erfaring som tekstforfatter.
Desuden er jeg cand.mag. og certificeret content writer. Min viden om målgrupper har jeg uddybet ved at tage kurser i Emotionelle Kundetyper.
Det er en forskningsbaseret metode til kundesegmentering, som gør det nemmere for mig at hjælpe dig med tekster til hjemmeside.

Viden om sprog

Selvfølgelig skal tekstforfatteren også være rigtig god til at stave og læse korrektur på sin egen tekst.

Men derudover skal du stille nogle ekstra krav, når du søger tekstforfatter til hjemmeside.

Viden om valg – og brug – af søgeord

Tekstforfatteren skal kunne hjælpe med at finde ud af, hvilke søgeord der vil give den bedste chance for at få gode Googleplaceringer.
Desuden skal skribenten kunne give et bud på, hvor lang teksten som minimum bør være.

Viden om nyhedstrekanten

Endelig skal tekstforfatteren kunne skrive en letlæselig tekst, der er opbygget efter nyhedstrekanten.
Det vil sige, at det vigtigste kommer først, derefter uddybes budskabet.
På den måde vil flere utålmodige onlinelæsere nemlig få de vigtigste budskaber.

Book en gratis rådgivning hos en erfaren onlinetekstforfatter og kundetypespecialist

Som du ser, er det ikke alle og enhver, du skal overlade dine webtekster til.
Du er velkommen til at kontakte mig og få en gratis rådgivning, hvis du overvejer, om jeg skal være din tekstforfatter til hjemmeside.

 

Related Posts

Få hjælp til tekst - med fokus på salg Ja, lige nu kigger jeg på dig, som har en stor boglig viden.Du har slugt enorme bunker bøger under din uddannelse.Du har afleveret rapporter, specialer eller afhandlinger. Så det er kun naturligt, at du skriver webtekster, brochurer og pressemeddelelser på dit job. Hvem skulle ellers? Du er jo den medarbejder, der har de bedste forudsætninger for det. Du har et forspring,

Styrk troværdigheden - spar på tillægsord Hvad er tillægsord? Tillægsord er de ord, som lægger sig til et andet ord og fortæller noget om det. Tillægsordet kan fortælle noget om navneord, pronominer eller egennavne. Men tillægsordet kan også fortælle noget om begivenheder. Et eksempel, hvor tillægsord lægger sig til navneord: I sætningen "Hun har en pæn bluse på" lægger ordet "pæn" sig til navneordet "bluse." Eksempel på tillægsord, der lægger

Hver evig eneste dag bliver min hjemmeside angrebet af hackerbotter. Sandsynligvis også din. Jeg er i hvert fald ikke alene.Både småbitte og gigantiske virksomheder er under beskydning.I den sidste weekend af februar 2024 er flere store virksomheder og kommuner blevet nedlagt af hackere, skriver TV2.dk Det er træls. Men vi kan ikke gøre andet end at beskytte vores hjemmeside, så godt vi nu kan. Derfor har jeg interviewet Michael Leitner

Video: Må jeg præsentere dig for 3 af de seotekstforfattere, du skal undgå? Du har brug for seo-tekstforfatningSå du vil hyre en seo-skribent, men! Hvem skal du dog vælge til opgaven? Der er nok at vælge imellem. Så du ringer febrilsk rundt ... Men efter samtalerne er du faktisk stadig meget i tvivl. Godt. Lad mig fortælle dig, hvem du ikke skal overlade din seo-tekstforfatning til.  Faresignal 1:Du: "Hvor lang

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}