• Home
  • |
  • Tekstforfatter Odense

Tekstforfatter Odense

Søger du tekstforfatter til din Odense-virksomhed?

Som erfaren onlinetekstforfatter kan jeg hjælpe dig, uanset hvor i landet du har virksomhed. Kundekontakt sker på onlinemøder eller via telefon.
Jeg har et godt fagligt netværk af samarbejdspartnere på Vestsjælland og i Odense.
Derfor kan jeg sagtens hjælpe dig, hvis tekstopgaven også omfatter trykning, grafisk opsætning eller fotografering.
Du kan ikke kun få hjælp til tekstforfatning, men også til branding. Jeg er nemlig uddannet specialist i Emotionelle Kundetyper. Derfor kan jeg rådgive dig om valg af farver og fotos til hjemmesiden; ordvalg og valg af salgsargumenter – samt planlægning af salgskampagner og content marketing.
Det er nemlig alle de små detaljer, der sammen lægger grundlaget under din virksomheds salg i fremtiden.

Jeg kan fx hjælpe dig med:

 Salgstekster til din hjemmeside: Jeg skriver tekster, som er optimeret til søgemaskiner, samtidig med at de fanger læserens opmærksomhed og skaber engagement og salg.

Blogindlæg til hjemmesiden: Du kan også få de oplysende og Googleoptimerede blogindlæg, der sikrer, at du tiltrækker mange flere læsere til hjemmesiden.

Pressemeddelelser: Jeg skriver pressemeddelelser, der informerer offentligheden om nye produkter, begivenheder eller virksomhedsnyheder.

Nyhedsbreve: Du kan få skrevet et nyhedsbrev – eller en hel serie af e-mails, der sendes automatisk ud. Det skaber salg – uden at du skal tænke på at markedsføre virksomheden hele tiden.

Brochureartikler: Jeg har skrevet mange interviewartikler og informationsartikler til brochurer.

LinkedIn-indlæg: LinkedIn er et voksende forum, der er særligt egnet til B2B-salg – men desværre får mange selvstændige aldrig skabt den synlighed på LinkedIn, der skaber autoritet og salg – lad mig hjælpe.

 

Vigtig viden