• Home
  • Blog
  • Skriv en velkomstmail, der skaber kontakt og salg

Skriv en velkomstmail, der skaber kontakt og salg

Du har et nyhedsbrev, ikke? Godt.

Men du går altså glip af salg, hvis folk bare får sådan en tør besked, når de tilmelder sig:

"Tak for din tilmelding."

Du skal sende en velkomstmail

Velkomstmailen er vigtig!

Folk er nemlig allermest interesserede, når de lige har tilmeldt sig. Derfor har velkomstmailen tit den bedste åbningsrate af alle de nyhedsbreve, du sender.

Du skal bruge din velkomstmail til at skabe kontakt og vise folk, hvad du kan hjælpe med. Du kan også bruge den til at skabe salg med det samme.

Sådan skriver du en god velkomstmail

Sig tak for tilmelding til nyhedsbrevet

Du kender det sikkert! Når du har købt noget eller tilmeldt dig noget, opstår der straks en lillebitte tvivl, om det nu var en god idé.

Sådan har dine læsere det også!

Derfor skal du sende en velkomstmail, hvor du takker for tilmelding. Samtidig forklarer du, at du glæder dig til at hjælpe læseren med at nå sit mål.

Fortæl, hvem du er - og hvorfor læseren kan stole på dig

Fortæl, hvem du er fagligt.

Skriv en enkelt linje om din uddannelse og dine kompetencer. "Jeg har ti års erfaring med linkbuilding for små og store virksomheder."

Husk at sætte fokus på resultatet af det, du hjælper folk med. Du kan bruge modellen: "Jeg hjælper X med Y, så de kan nå (mål Å).

"Jeg hjælper dig med linkbuilding, så du bliver synlig på Google. Det skaber salg."

Der må meget gerne være et godt billede af dig, hvis du er soloselvstændig. Hvis du har ansatte, er der måske et billede af hele teamet.

Giv noget ekstra

Tænk over, om du har noget ekstra, du kan give i velkomstmailen.

Hvis du er konsulent, kan det være et tilbud om femten minutters telefonrådgivning. Det kan også være et tilbud om at købe et lille billigt produkt, som er nemt at forstå. Helst med en stor rabat, som folk kun har adgang til i kort tid.

Fortæl, hvad folk kan forvente

Fortæl, hvad læseren kan forvente at få i de næste nyhedsbreve.

"I de næste nyhedsbreve sender jeg dig en stribe videotips om linkbuilding."

Gør gerne nysgerrig!

"Allerede i næste mail får et tip til, hvordan kan få 10 nye links på tre minutter."

Få folk til at engagere sig

I den første mail skal du prøve at få folk til at gøre noget aktivt. Du kan som minimum opfordre dem til at følge virksomheden på LinkedIn eller Facebook. Husk at fortælle, hvilken værdi det skaber for dem.

Related Posts

Få hjælp til tekst - med fokus på salg Ja, lige nu kigger jeg på dig, som har en stor boglig viden.Du har slugt enorme bunker bøger under din uddannelse.Du har afleveret rapporter, specialer eller afhandlinger. Så det er kun naturligt, at du skriver webtekster, brochurer og pressemeddelelser på dit job. Hvem skulle ellers? Du er jo den medarbejder, der har de bedste forudsætninger for det. Du har et forspring,

Styrk troværdigheden - spar på tillægsord Hvad er tillægsord? Tillægsord er de ord, som lægger sig til et andet ord og fortæller noget om det. Tillægsordet kan fortælle noget om navneord, pronominer eller egennavne. Men tillægsordet kan også fortælle noget om begivenheder. Et eksempel, hvor tillægsord lægger sig til navneord: I sætningen "Hun har en pæn bluse på" lægger ordet "pæn" sig til navneordet "bluse." Eksempel på tillægsord, der lægger

Hver evig eneste dag bliver min hjemmeside angrebet af hackerbotter. Sandsynligvis også din. Jeg er i hvert fald ikke alene.Både småbitte og gigantiske virksomheder er under beskydning.I den sidste weekend af februar 2024 er flere store virksomheder og kommuner blevet nedlagt af hackere, skriver TV2.dk Det er træls. Men vi kan ikke gøre andet end at beskytte vores hjemmeside, så godt vi nu kan. Derfor har jeg interviewet Michael Leitner

Video: Må jeg præsentere dig for 3 af de seotekstforfattere, du skal undgå? Du har brug for seo-tekstforfatningSå du vil hyre en seo-skribent, men! Hvem skal du dog vælge til opgaven? Der er nok at vælge imellem. Så du ringer febrilsk rundt ... Men efter samtalerne er du faktisk stadig meget i tvivl. Godt. Lad mig fortælle dig, hvem du ikke skal overlade din seo-tekstforfatning til.  Faresignal 1:Du: "Hvor lang

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}