Skriv en bog. Få en professionel betalæser og rådgiver

Skriv en bog

skriv en bog

Vil du skrive en bog?

Elsker du at dele din viden på skrift? Så kan en god, velskrevet fagbog være dit bedste visitkort. Du kan sælge din bog – du kan give den væk til kunder eller samarbejdspartnere – eller du kan bruge den som tilmeldingsgave på dit nyhedsbrev i e-bogsversion.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at få skrevet, udgivet og markedsført din bog.

Derfor kan jeg hjælpe din bog til verden

Min baggrund er en uddannelse som cand.mag. i litteraturvidenskab, boganmelder og tekstforfatter med mange års erfaring.

Desuden er jeg forfatter til to bøger: Blog dig til synlighed og salg, som er udgivet på Frydenlund – og Planlæg kunderejser, der hjælper flere og sælger mere, som jeg har udgivet selv.

Jeg har hjulpet mange med at få kvalitetsvurderet, redigeret og korrekturlæst deres manuskript. Jeg er også klar til at hjælpe dig! Du kan booke et kvarters gratis rådgivning om din bog her.

 Sådan kan jeg hjælpe dig med at skrive og udgive din bog:

 • Hvis du er i gang med at skrive, kan jeg hjælpe dig med at kvalitetssikre din idé og planlægge din arbejdsproces.
 • Hvis du har et færdigt manuskript, kan jeg tilbyde professionel betalæsning.Vi aftaler en deadline, og jeg læser dit manuskript igennem. Derefter får du en rapport, hvor jeg forklarer dig styrker og svagheder i dit manuskript og fortæller dig, hvordan din tekst kan blive endnu bedre. Så er du klar til at redigere teksten!
 • Du kan også få redigeret eller korrekturlæst din bog.
 • Jeg kan hjælpe dig med at vælge mellem forlag og selvudgivelse.  
 • Du kan få rådgivning om, hvordan du skal udgive og markedsføre din bog.

  Derfor har du brug for hjælp til din bog

  I Danmark udgives der hvert år 15 000 bøger. Derfor er det ikke nok, at du skriver fantastisk. Du skal vide mere, hvis din bog skal have en flyvende start.

  Kontakt mig på telefon 21 96 14 02, eller book et kvarters gratis rådgivning, hvis du vil høre mere om dine muligheder for hjælp til at skrive bog. 

  Skriv en bog
  skriv en bog
  footer .fmm { background: #3F3F41 !important; }
  >