• Home
  • |
  • Seoblogindlæg for webshop med smykkedele

Seoblogindlæg for webshop med smykkedele

Eksempeltekst

Denne artikel er et eksempel på mit arbejde som freelance-tekstforfatter. Artiklen er første gang udgivet på en webshop med salg af smykkedele. 

Se kundecases

Du kan også se et udpluk af kundecases her.

Stylecoach Tini Owild: Bryd alle regler

Tini Owild har været stylecoach i mere end 25 år. Hun lever af at rådgive andre om stil, og hun kender alle reglerne om, hvordan man vælger tøj, accessories og smykker efter figur og stil.

Men selv er hun faktisk ikke meget for regler: ”Alle elsker jo regler. Man vil gerne have regler for alt muligt, men det er – som jeg ser det – en begrænsning. Du er nødt til at prøve dig frem. Så man kan ikke bare sige, at hvis du er lille, skal du kun gå med små smykker. Måske kan du godt have et stort smykke på til enkelt tøj. Og næste dag tager du måske nogle små fine kæder på til en mønstret kjole. Det handler om, at DU kommer med smykket og ikke omvendt ”, forklarer hun.

Med mere end 25 års erfaring kender Tini Owild alt til danske kvinders frygt for at eksperimentere med smykker og accessories.

”Vi danskere er afslappede helt ind i vores inderste kerne. Selv når vi går til gallafester, er det hele lidt afslappet på en eller anden måde. Der er mange, der hurtigt føler sig pyntede og overfine. Men smykker behøver jo ikke være noget, der ser ud, som om man skal til bal hos dronningen. Jeg har fx et læderarmbånd på i dag. Det er jo ikke særlig pyntet, men det giver mere, end hvis jeg ikke havde det på, ” mener hun.

Tini Owild har derfor kun én gylden regel: ”Prøv dig frem! Hvis du ikke er god til at gå med smykker, så prøv at tage tre smykker på hver dag, så du vænner dig til det. Se, hvordan det går.  Og prøv at eksperimentere med ny stil i stedet for at vælge accessories og smykker i samme stil og design hver dag,” siger hun.

Efter Tini Owilds erfaring har de fleste kvinder masser af smykker, men tit ligger skattene nede i bunden af skuffen og kommer kun frem til fester. Det er synd, synes hun, men selvom man ikke skulle tro det, kender Tini Owild udmærket godt frygten for at skille sig ud.

Vil du have forandring eller hvad?

”Da jeg var barn, var det bare ikke sagen at være højere end alle drengene og have rødt krøllet hår. Men i dag ved jeg, at det handler mest om at understrege sin egen type – også selvom der altid er nogle, der ikke kan lide den,” forklarer hun. 

Selv bekymrer hun sig ikke længere om, hvad andre synes om hendes egen stil. Derfor generede det hende ikke engang, da en kvinde skrev et postkort til hende, efter hun havde deltaget i et interview på tv: ”Der var en, der skrev, at jeg skulle gå til frisøren, for når jeg var stylecoach, måtte jeg jo også smage min egen medicin. Jeg har jo et stort rødt hår. Og det virker voldsomt og provokerer nogle. Men det handler jo ikke om mit hår. Det handler mere om deres egen skyggeside og frygt for at stå frem,” siger Tini Owild.

Derfor skal postkortskribenten heller ikke regne med, at de røde krøller bliver tæmmet.

”Det kunne jeg ikke drømme om. Man kan aldrig please alle alligevel, ” forklarer hun og tilføjer, at de røde krøller heldigvis også får en del komplimenter med på vejen.

Efter Tinis erfaring er det ikke særlig svært at finde sin egen stil. Til gengæld kan det gøre en stor forskel, mener hun: ”Det er vigtigt at skabe variation og prøve en ny følelse af – det skaber selvtillid. Jeg møder tit kvinder, der siger til mig, at de gerne vil have forandring. Men når de så skal købe nyt tøj eller accessories og smykker, ligner det alt det, de har i forvejen. Men der skal faktisk ikke så meget til, for at du føler, at ’nu sker der noget’, siger Tini.

Fra OK til lækker med Tini Owild

  • Tag Tini Owilds stilkernetest og find din personlige stil. Så undgår du fejlkøb i garderobeskab og smykkeskrin – og du vælger altid perfekte smykkematerialer til dine egne design.
  • Få smykkerne op af skuffen og dress up – det skaber variation.
  • Understreg din stil i stedet for at prøve at ligne andre – du kan alligevel ikke please alle.
  • Glem alt om de regler om stil og mode, du har læst i damebladene. Leg dig frem til din egen stil. 
  • Prøv nogle flere farver i stedet for at holde dig til få yndlingsfarver. Du kan fx eksperimentere med komplementærfarver til dine yndlingsfarver, så farverne styrker hinanden. Når du finder din yndlingsfarve i farvecirklen, ligger komplementærfarven lige overfor.

Facts om Tini Owild

Stylecoach Tini Owild har mere end 25 års erfaring med styling. Blandt hendes kunder er Lis Sørensen, Emilie van Hauen, Sofia Manning og Sofie Lassen-Kahlke. 

I dag er hun selvstændig i virksomheden Stylewise Academy, hvor hun uddanner nye stylecoaches.

Tini er desuden forfatter af bogen Fra OK til lækker og opfinder af styling-værktøjet De 6 stilkerner.

Vi har alt i smykkematerialer til de seks stilkerner

Se udvalget af smykkedele og smykkematerialer – og design dine egne drømmesmykker.

I shoppen finder du et kæmpe udvalg af de skønneste vedhæng og perler i alle farver og mange materialer, hårtilbehør, sjaler og alt værktøj til smykkedesign. 

Gå på skattejagt i shoppen – og bestil dine smykkematerialer i dag. Vi sender altid hurtigt – for vi ved, du næsten ikke kan vente med at få dine smykkedele!

Vigtig viden