fbpx

Samarbejdspartnere og gode links

Heidi Bille

Heidi Bille fra Dolphin Consult hjælper dig, der har IT-udfordringer.

Få hjælp til at administrere din hjemmeside og løse mindre opgaver som fx at ændre font og farver.

Eller kom på kursus og lær, hvordan du gør det selv. Du kan også bestille firmakurser hos Heidi, og kurserne kan tilpasses efter netop dit behov.

Steffen Bohnsen

Lokal markedsføring og webdesign i øjenhøjde.

Jeg tilbyder marketingløsninger skræddersyet til små og mellemstore virksomheder. Jeg har arbejdet med lokal markedsføring i 14 år, og ved at det kan være en svær udfordring, at få det til at lykkes tilfredsstillende.Med mig på holdet får du en sparrings- og samarbejdspartner, der både har opdateret viden og stor erfaring med sig. Du får altid et stort engagement og et helhjertet og ærligt stykke arbejde, med fokus på mest mulig værdi for dig.Jeg tilbyder rådgivning og hjælp til bl.a. webdesign, SEO, Facebook og Google Ads.

Jens Griebel, Mailchimphaj

Jens kan hjælpe dig med flotte skabeloner og opsætning af dit nyhedsbrev i Mailchimp. Så kan du selv skrive en serie automatiserede nyhedsbreve – eller lade mig hjælpe dig med det.

Rikke Dunne

Passion for Projekter er et bureau med passion for virtuel assistance og fundraising. Jeg hjælper soloselvstændige, virksomheder, organisationer og foreninger med online kommunikation, administrative og tekniske løsninger til online markedsføring samt fundraisingprojekter. Med andre ord kan du her få hjælp til at få koblet dit nyhedsbrev på din hjemmeside, få din blog ud i verden, få skabt dit automatiserede email-flow, få lagt din markedsføringsplan og meget andet.

www.passionforprojekter.dk

Kirsten Fich

Jeg hedder Kirsten Fich og er webdesigner med 10 års erfaring og ekspert i ThriveThemes. Jeg tilbyder 1:1 undervisning eller co-creation i ThriveThemes. Co-creation betyder, at vi sidder sammen via Zoom og bygger din hjemmeside op fuldstændig, som du vil have den. Hvis du er lidt usikker på, hvordan den skal se ud, kan vi tage udgangspunkt i en af ThriveThemes mange skønne templates, som jeg hjælper dig med at tilrette, så hjemmesiden får dit personlige udtryk.

Du kan se mere om mig på min hjemmeside https://top3-webdesign.dk

Alskens herlige links

Thrive

WordPress-temaer, der automatisk tilpasses visning på små og store skærme, og plugins til WordPress. Du kan købe ét tema eller et medlemskab, der omfatter adgang til alle temaer og plugins.

Popupally 

Lav dine egne tilmeldingsbokse til nyhedsbrev og kontaktformular med Popupally. Lav integrerede bokse med gratisversion – eller vælg en (billig) betalingsversion og lav popups, som kan indstilles til visning, når og hvor du ønsker på hjemmesiden.

Nemprogrammering 

Gratis videokurser om WordPress

Analyzeme

Seo-analyser dit website med få klik.

Videoer – vis dine videoer til dem, du vil!

Vimeo

Upload dine videoer og vis dem til dem, du vil.

SEO-programmer, der hjælper dig med at vinde Googles hjerte

Impersonalme

Google tilpasser søgeordsplaceringer efter den, der søger. Derfor kan du ikke være sikker på, du ser de ægte Googleresultater. Slå ord op via impersonal.me og se de ægte Google-resultater.

Keywordfinder 

Helt simpel søgeordsanalyse i en fart

Tinyrocketlab

Følg dine søgeordsplaceringer på Google.

Hitsteps.com

Se, hvor mange gæster der er på din hjemmeside, hvilke sider de besøger, og hvor længe de bliver. Brugervenligt alternativ til dig, der ikke er helt fortrolig med Google Analytics endnu.

Brokenlinkchecker 

Plugin til installation på dit website. Når det er aktiveret, får du en mail, hvis der er døde links på hjemmesiden.

Grafik, billeder & brandsmarte gifs

Fiverr 

Freelancere tilbyder grafik til små priser.

Placeit 

Grafik – lav et cover til din e-bog, video eller andet.

Giphy 

Lav din egen gif! Husk, at du ikke må bruges andres gif til din markedsføring. Du må kun lave din gif af billeder, som du har ret til at bruge!

Canva 

Lav dine egne billeder og grafikker.

Colourbox 

Fotos til brug mod betaling.

Pixabay

Fotos – nogle gratis, andre mod betaling. Husk at tjekke, hvad du må bruge billedet til!

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalogSvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalogTopp50.se

>