• Home
  • Blog
  • Google rank tracker – hvad skal du vælge?

Google rank tracker – hvad skal du vælge?

En rank tracker kan hjælpe dig med at holde øje med, om dine søgeord går op eller ned i Googles søgeresultater. Her får du en oversigt over tre rank trackers, du kan bruge.

Rank Tracker kan du bruge gratis, mens Tiny Ranker og Morningscore er betalingsprogrammer.

Læs og vælg her!

Allerførst: Har du brug for en rank tracker?

Ja, hvis du vil markedsføre dig med seo, har du brug for en rank tracker.

Rank trackeren giver dig det store overblik over alle de søgeord og søgeresultater, du holder øje med.

For du skal selvfølgelig optimere mange salgssider og blogindlæg til søgeord. Både søgeord med rigtig mange søgninger månedligt og long tail søgeordsudtryk, som til gengæld tit er nemmere at komme op på. Velvalgte long tail søgeord hjælper dig nemlig også med at komme op på de vigtigste søgeord, som skal give dig penge i kassen.

Du får for lidt ud af seo, hvis du kun forfølger nogle få søgeord, selvom de har masser af søgninger hver måned.

RankMath – min favorit

RankMath er ikke bare en rank tracker. Det er først og fremmest et seo-plugin til WordPress.

Det er nemt at bruge for begyndere, men har også mange avancerede funktioner i pro-versionen, som fås til fornuftig pris. 

Du skal bare downloade og installere RankMath Pro, så kan du bruge seo-pluginnet til at optimere titles og metabeskrivelser, generere AI-tekst til inspiration og få overblik og seo-tilstanden på hjemmesiden. 

Husk også at sammenkoble det med Google Analytics for at få fuldt overblik.

Rank tracker: Tiny Ranker – enkel, nem at bruge, rimelig pris

Den er nem at bruge, overskuelig, og prisen er rimelig. Desuden opdaterer Tiny Ranker søgeresultaterne flere gange dagligt.

Tiny Ranker er en del af Tiny Rocket Lab, hvor du faktisk får meget mere end bare en rank tracker. Du får nemlig en oversigt over søgeord, din hjemmeside allerede ranker på, selvom du måske ikke er opmærksom på det. Du får også forslag til søgeord, du kan følge på Tiny Ranker og optimere din hjemmeside til. Desuden får du en oversigt over, hvilke webadresser der ranker på de enkelte søgeord – hvor godt de er optimeret til at ranke på søgeordet – og hvad du kan gøre for at optimere dem endnu bedre.

Sådan gør du:

Du skal bare skrive dine søgeord ind i Tiny Ranker, og så får du overblik over ranking og det månedlige antal søgninger på ordene. Samtidig får du forslag til andre søgeord, du kan vælge at følge, og indsigt i antal søgninger.

Tiny Ranker gemmer søgeresultaterne, så du kan se, hvordan det udvikler sig over tid.

Du kan tilføje nye søgeord løbende. Du skal selvfølgelig bare være opmærksom på, at hvis du hele tiden tilføjer nye søgeord, så har du ikke samme overblik over søgeresultaterne. For de nye søgeord påvirker jo det samlede billede og trækker scoren op eller ned.

Morning Score: et samlet seo-overblik over din hjemmeside

Morning Score er ikke bare en rank tracker. Det er også et program, der giver dig en samlet oversigt over seo-fejl og forbedringsmuligheder på de enkelte webadresser på din hjemmeside og på domænet i det hele taget.

Du får også et overblik over din hjemmesides værdi i kroner. Bemærk, at selvom det kan være sjovt at se værdien stige, skal du selvfølgelig tage det med et forbehold. Værdien er jo baseret på, hvor meget trafik du kan forvente. Men trafik fra forskellige søgeord er ikke lige meget værd.

Rank Tracker – en gratis rank tracker uden mulighed for at gemme data

Du kan bruge Rank Tracker helt gratis til at følge dine søgeresultater. Men hvis du vil gemme dine søgeresultater, skal du betale for det.

Sådan gør du:

Du skriver søgeordene ind, og programmet finder søgeresultaterne. Det vil altså sige, at hvis du vælger at bruge gratis-versionen, skal du skrive søgeordene ind hver gang.

FAQ om Google rank trackers

Hvad er en Google rank tracker?

Det er et program, der måler, om din hjemmeside går op eller ned i Googles søgeresultater.

Hvad koster en rank tracker?

Det er meget forskelligt, alt efter hvad du forventer. Du kan bruge Rank Tracker til at se søgeresultater gratis, men du skal betale, hvis du vil gemme resultatet og følge udviklingen. Du kan også vælge Tiny Ranker, som jeg bruger. Så kan du for et rimeligt beløb følge mange søgeresultater over tid.

 

Related Posts

Få hjælp til tekst - med fokus på salg Ja, lige nu kigger jeg på dig, som har en stor boglig viden.Du har slugt enorme bunker bøger under din uddannelse.Du har afleveret rapporter, specialer eller afhandlinger. Så det er kun naturligt, at du skriver webtekster, brochurer og pressemeddelelser på dit job. Hvem skulle ellers? Du er jo den medarbejder, der har de bedste forudsætninger for det. Du har et forspring,

Styrk troværdigheden - spar på tillægsord Hvad er tillægsord? Tillægsord er de ord, som lægger sig til et andet ord og fortæller noget om det. Tillægsordet kan fortælle noget om navneord, pronominer eller egennavne. Men tillægsordet kan også fortælle noget om begivenheder. Et eksempel, hvor tillægsord lægger sig til navneord: I sætningen "Hun har en pæn bluse på" lægger ordet "pæn" sig til navneordet "bluse." Eksempel på tillægsord, der lægger

Hver evig eneste dag bliver min hjemmeside angrebet af hackerbotter. Sandsynligvis også din. Jeg er i hvert fald ikke alene.Både småbitte og gigantiske virksomheder er under beskydning.I den sidste weekend af februar 2024 er flere store virksomheder og kommuner blevet nedlagt af hackere, skriver TV2.dk Det er træls. Men vi kan ikke gøre andet end at beskytte vores hjemmeside, så godt vi nu kan. Derfor har jeg interviewet Michael Leitner

Video: Må jeg præsentere dig for 3 af de seotekstforfattere, du skal undgå? Du har brug for seo-tekstforfatningSå du vil hyre en seo-skribent, men! Hvem skal du dog vælge til opgaven? Der er nok at vælge imellem. Så du ringer febrilsk rundt ... Men efter samtalerne er du faktisk stadig meget i tvivl. Godt. Lad mig fortælle dig, hvem du ikke skal overlade din seo-tekstforfatning til.  Faresignal 1:Du: "Hvor lang

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}