Privatlivspolitik

Dette website ejes af Louise Lamberth, Slagelsevej 6, 4230 Skælskør, telefon 21 96 1402, mail tekstfokus@tekstfokus.dk, CVR-nummer 34842345.

Når du anvender hjemmesiden tekstfokus.dk, tilmelder dig nyhedsbrevet eller køber ydelser, lagrer jeg data om dig.

Data anvendes til følgende formål:

Data om brug af hjemmesiden (cookies) anvendes til markedsføring på sociale medier samt til analyse af, hvordan brugerne anvender tekstfokus.dk. Det sker for at optimere brugeroplevelsen.

Data indsamlet via nyhedsbrev anvendes til markedsføring på sociale medier samt til at sende dig nyhedsbrevet.

Data indsamlet i forbindelse med køb anvendes alene til at levere og fakturere ydelsen.

Desuden anvendes data til at yde kundesupport.

Dataopbevaring og sletning af data:

Jeg opbevarer dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Disse oplysninger anvendes alene til det formål, de er indsamlet til, og de bliver slettet, når formålet er opfyldt eller ikke længere relevant.

Kategorier af personoplysninger:

  • Jeg lagrer og anvender flg. kategorier af personoplysninger: Almindelige personoplysninger, f.eks. navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt  data om brug af digitale ydelser, herunder nyhedsbreve.

Kilder:

Jeg har fået dine oplysninger:

  • Direkte af dig viatilmelding til mit nyhedsbrev på hjemmesiden eller andre steder på internettet.
  • Direkte af  dig i forbindelse med køb af produkter eller ydelser.
  • Fra andre kilder, der er offentligt tilgængelige, f.eks. sociale medier.
  • En af mine databehandlingssystemer, Simplero, EasyMe eller Mailchimp.

Behandlingsgrundlag:

Jeg er nødt til at lagre disse oplysninger af en eller flere af disse årsager:

  • Min legitime interesse i at markedsføre min virksomhed
  • For at jeg kan opfylde en kontrakt, som du er part i.
  • For at jeg kan overholde en retlig forpligtelse, fx i henhold til bogføringsloven.

Modtagere:

  • Jeg kan videregive dine personoplysninger under følgende omstændigheder:
  • Jeg har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er min garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger:
  • Stripe til betaling af produkter og ydelser
  • Simplero og EasyMe til håndtering af booking og køb af produkter og e-mailnyhedsbreve.
  • Simplero og EasyMe til håndtering af mailadresser til udsendelse af nyhedsbreve.

Opbevaring:

Jeg opbevarer dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt:

  • I forbindelse med nyhedsbreve:
    Så længe du modtager markedsføringsmateriale og ikke har trukket et afgivet samtykke tilbage; og såfremt jeg ikke er forpligtet til at opbevare personoplysningerne fx i forbindelse med en retlig forpligtelse.
  • I forbindelse med køb af ydelser eller produkter: I forbindelse med levering af mine produkter og tjenester vil jeg opbevare dine personoplysninger i op til 6 år efter afslutning af kundeforhold i henhold til bogføringsloven, medmindre der er specielle grunde til at opbevare informationerne i en længere periode, som f.eks. fordi du har adgang til et online produkt, du har købt.
  • Generelt vil personoplysninger vedrørende generelle henvendelser fra ikke-registrerede kunder blive slettet efter 1 år, medmindre der er særlige grunde til at opbevare informationerne i en længere periode.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning:

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke personoplysninger jeg ligger inde med om dig. Du skal henvende dig til Louise Lamberth, tekstfokus@tekstfokus.dk eller telefon 21961402.

Hvis der er fejl i de oplysninger jeg har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige, ligesom du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, kan du skrive til mig på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve og markedsføring, kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over min behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.

Cookies

Denne hjemmeside anvender cookies til at tilpasse indhold og annoncer og til at analysere trafik. Jeg deler også oplysninger om din brug af websitet med mine partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Mine partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til brug af cookies, hvis du fortsætter med at anvende hjemmesiden. Ønsker du ikke cookies, kan du slå dem fra i din browser eller forlade hjemmesiden.

>