• Home
 • Blog
 • No cure no pay seo – skal, skal ikke?

No cure no pay seo – skal, skal ikke?

Leder du efter no cure no pay seo? Læs her, hvad du skal overveje. 

Nogle bureauer tilbyder no cure no pay seo. Og det lyder da også som et rigtigt fristende tilbud, at du først skal betale for seo, når pengene fra de gode søgeresultater triller ind på kontoen. Men så simpelt er det ikke af mange årsager. Se her, hvorfor du skal overveje det en ekstra gang.

 • Det er slet ikke sikkert, din virksomhed kan få en no cure no pay seo-løsning.
  De bureauer, som tilbyder løsningen, stiller krav til kunderne. De tilbyder selvfølgelig kun løsningen til virksomheder, som ønsker at komme op på Google på søgeord, som det ikke kræver alt for meget at komme op på. Samtidig kræver de ofte, at kunden ikke må rette i webtekster eller ændre teknikken på hjemmesiden. Og da SEO er et langsigtet arbejde, kræver de, at folk binder sig i mange måneder.
  Kort sagt: Det er slet ikke sikkert, at du kan få en no cure no pay-aftale til din virksomhed. Og hvis du kan, kan der være lang ventetid på resultatet.
 • Du er afhængig af, at bureauet vælger søgeord, der er penge i.
  Der er meget stor forskel på, hvor svært det er at få gode placeringer på forskellige søgeord. Hvis du vælger en no cure no pay-løsning, vil bureauet måske vælge nogle søgeord for dig, som der ikke er særlig meget salg i. Det er nemlig typisk de samme søgeord, som det er nemt at komme op på.
 • Du skal måske nøjes med en placering et eller andet sted på side 1.
  Jeg har set bureauer tilbyde, at kunden betalte for en placering på side et. Men nu er der ti placeringer på side et foruden annoncer. Det er faktisk kun de øverste tre placeringer, der for alvor kan være penge i. Det er selvfølgelig fint at ligge på side et, placering ti, hvis du ved, hvordan du kommer endnu højere op. Men ellers er det skam ikke sikkert, det er pengene værd. Du ved ikke, hvilke metoder bureauet anvender for at få din hjemmeside til at stige på Google.
 • Du ved ikke, hvilke metoder bureauet bruger. Seo-eksperter ved, hvordan din hjemmeside kan stige på Google, men alle metoder er ikke lige gode. Hvis din hjemmeside fx får en stor stak indgående links hurtigt, kan den måske stige hurtigt. Men til gengæld risikerer den at falde hurtigt igen, fordi Google finder massiv hurtig linkbuilding mistænkelig.
 • SEO er ikke alt
  Bare fordi din hjemmeside ligger i top på et godt søgeord, skaber det ikke altid masser af salg. Det kræver nemlig, at der er en god salgstekst! Jeg har set virksomheder ligge i toppen på gode søgeord trods en dårlig, tyndbenet og sølle seotekst. Udelukkende fordi konkurrencen om det søgeord var så lille. Men hvis du skal have glæde af topplaceringer, så skal hele hjemmesiden selvfølgelig præsentere sig godt og matche læserens forventninger. Og det betyder, at den skal besvare de spørgsmål, folk har, før de er købeklar.
  Allerhelst skal der også være et nyhedsbrev, som folk kan tilmelde sig. For de fleste mennesker er ikke købeklar, første gang de besøger en hjemmeside. Derfor gælder det om at fastholde dem og få dem til at komme igen. Gør din hjemmeside ikke det, er en stor del af arbejdet med seo spildt. SEO uden nyhedsbrev er som en vandhane, der løber hen over badekarret - uden at proppen er sat i!

Det får du hos mig - i stedet for no cure no pay seo

Når du vil have mig til at lave seo-arbejde, får du gode søgemaskineoptimerede webtekster.
De er nemlig skrevet efter søgeordsanalyse, så de tager afsæt i de rigtige søgeord. 
Men de fokuserer samtidig på de spørgsmål, folk har, før de er købeklar.

Jeg interviewer dig i telefonen, før jeg skriver. Det er vigtigt for mig at kende lidt til din virksomhed, din motivation og dine kunder. Det sikrer, at jeg kan skrive tekster, der besvarer dine potentielle kunders spørgsmål.

Desuden kan jeg hjælpe dig med at bygge profillinks fra onlinefora, virksomhedsregistre og andre steder, hvor det er nemt at få et link. Den type links er et godt grundlag, men ikke nok.
Derfor tilbyder jeg også outreach linkbuilding. Jeg hjælper dig med at finde andre blogs og hjemmesider, som du måske kan få et link fra. Sammen lægger vi en strategi for, hvilke artikler til linkbuilding vi kan tilbyde dem, så du kan få indgående links.

Få et kvarters gratis rådgivning om seo

Du er velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon. Jeg giver gerne et bud på, hvor svært det er for din hjemmeside at stige på et bestemt søgeord. Du kan selvfølgelig også få et tilbud på seotekster herfra.

Læs også artiklen: Hvordan kommer hjemmesider på Google?

Læs også: Mit seo-arbejde virker ikke - hvad er der galt?

Vigtig viden