Louise Lamberth skriver - du sælger. Kontakt mig i dag

Louise Lamberth, kvinden bag tastaturet

Lad mig hjælpe dig med tekst, der sælger

Kvinden bag tastaturet er mig, Louise Lamberth. Jeg er tekstforfatter, cand.mag. og fagbogsforfatter. Foruden min uddannelse fra Københavns Universitet har jeg taget kurser i e-mailmarketing, søgemaskineoptimering og kundetypevurdering.

Derfor kan jeg hjælpe dig med tekster, der skaber synlighed og salg!

Fra jeg kunne stave mig gennem min første læsebog i 1977, har jeg skrevet næsten hver dag. Siden 2009 har jeg levet af tekstarbejde for selvstændige, organisationer og kommuner – og jeg elsker det!

Få en skribent med hård hud på fingrene

Jeg har skrevet nyhedsbreve, blogindlæg, salgsbreve, brochuretekster, webtekster og pressemeddelelser og bygget links til mine kunder – og selvfølgelig til mig selv. Desuden har jeg redigeret og læst korrektur på alt fra salgsbreve til romaner. Kunder er forskellige. Men min opgave er den samme hver gang: Jeg hjælper dig med tekster, der skaber synlighed og salg i din virksomhed. Er det måske ikke lige præcis det, du har brug for?

Lær tekstforfatterens hemmelige tricks

Der gror aldrig mos på mit tastatur! Derfor finder du altid e-bøger, videoer og onlinekurser om tekstforfatning for selvstændige på min hjemmeside. Meget af materialet koster dig ikke en krone, for du får det som bonus, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev. Andre kurser tjener du lynhurtigt hjem, fordi du lærer, hvordan bliver din egen tekstforfatter.

Jeg er desuden forfatter til Blog dig til synlighed og salg, Frydenlund. Bogen er en fagbog for alle skriveglade selvstændige med lyst til at fange kundernes opmærksomhed med seo og storytelling.

Dengang min datter gav mig en hjemmelavet firmakop, sagde hun med et suk: ”Du bliver jo alligevel aldrig færdig med de tekster.” Hun har ret. Jeg er kun lige begyndt at hjælpe selvstændige som dig med at sælge mere!

Hvordan kan jeg hjælpe dig lige nu?

Ring 21 96 14 02 – eller brug kontaktformularen og fortæl mig det.

Louise

 

Kunderne siger …

Læs kundeudtalelser her!

 

 

Facts om firmaet bag koppen

Min virksomhed har adresse på Slagelsevej 6, Skælskør – men jeg leverer tekster til virksomheder og private over hele Danmark.
Tekstfokus har CVR-nummer 34842345.

>