Hvad er WordPress?

WordPress er nemlig let at bruge – og utrolig fleksibelt.

Derfor kan du let få en hjemmeside, der passer præcis til dit behov, uden at det koster en formue.

Uanset om du ønsker en stor omfattende hjemmeside eller en beskeden visitkorthjemmeside.

WordPress er ufattelig populært

Faktisk kører cirka en tredjedel af alle verdens hjemmesider og blogs i dag WordPress.

Derfor er det altid nemt at finde en ekspert, der kan hjælpe med WordPress.

Desuden er der et hav af design (templates) til WordPress, som kan tilpasses, så din hjemmeside kan se ud, som du ønsker dig. Der findes også tusindvis af hjælpeprogrammer (plugins), så du kan få de funktioner, du vil have.

Du kan fx bruge plugins til at tilføje kontaktformular – nyhedsbrev – chat box – musik – videogalleri – eller noget helt andet.

Mulighederne er nærmest uendelige! De fleste plugins kan du endda bruge ganske gratis. Nogle fås i både en gratis standardversion og en betalt pro-version.

Det er let at tilføje et plugin til din WordPress-hjemmeside. Du kan også nemt fjerne det igen, hvis du ikke skal bruge netop den funktion mere.

Du skal bare være opmærksom på, at fordi WordPress er så populært, bliver det ofte forsøgt hacket. Derfor skal du sikre din WordPress hjemmeside med sikker adgangskode, backup og eventuelt WordPress Fence plugin.

Hvordan kommer du i gang med WordPress?

Du kan nemt og ganske gratis oprette en hjemmeside på få øjeblikke på WordPress.com.

Mange hosting-udbydere tilbyder endda 1-klik-installation af WordPress. Du kan altså installere en gratis WordPress-hjemmeside med få museklik.

Men du kan ikke rigtig bruge den gratis version til markedsføring.

Den gratis WordPress-hjemmeside viser nemlig reklamer, og alle domæner slutter med wordpress.com.

Du skal selvfølgelig have en reklamefri hjemmeside med dit firmanavn som domæne.

Heldigvis kan du opgradere til en betalt WordPress-hjemmeside for et mindre beløb. Så slipper du for reklamer, og din hjemmeside kan hedde ditfirmanavn.dk i stedet for ditfirmanavn.wordpress.com.

Har du brug for en webdesigner til WordPress?

Ja, det synes jeg. I princippet kan du bruge en af de gratis templates. Men hvis det er din første hjemmeside, vil jeg anbefale at ofre en webdesigner.

Det behøver ikke være dyrt at få en god hjemmeside i dag. Webdesigneren kan nemlig hjælpe dig med at vælge et standard webdesign, som så tilpasses med farver, funktioner og elementer efter dine ønsker.

Det er meget nemmere og hurtigere – og dermed billigere – end da webdesignere skulle kode med html fra bunden.

Hvis du gerne selv vil designe eller bare kunne ændre noget bagefter, anbefaler jeg Thrive Themes til WordPress.

Flot design er ikke nok. Du skal have god webtekst

Når din hjemmeside skal markedsføre dig godt, er flot design ikke nok. Du skal også have gode søgemaskineoptimerede salgstekster på hjemmesiden.

Jeg har været tekstforfatter i mange år, og jeg har skrevet hundredvis af webtekster.

Du er velkommen til at få et kvarters gratis rådgivning – bare kontakt mig i chatboks, mail eller på telefon.

Related Posts

Få hjælp til tekst - med fokus på salg Ja, lige nu kigger jeg på dig, som har en stor boglig viden.Du har slugt enorme bunker bøger under din uddannelse.Du har afleveret rapporter, specialer eller afhandlinger. Så det er kun naturligt, at du skriver webtekster, brochurer og pressemeddelelser på dit job. Hvem skulle ellers? Du er jo den medarbejder, der har de bedste forudsætninger for det. Du har et forspring,

Styrk troværdigheden - spar på tillægsord Hvad er tillægsord? Tillægsord er de ord, som lægger sig til et andet ord og fortæller noget om det. Tillægsordet kan fortælle noget om navneord, pronominer eller egennavne. Men tillægsordet kan også fortælle noget om begivenheder. Et eksempel, hvor tillægsord lægger sig til navneord: I sætningen "Hun har en pæn bluse på" lægger ordet "pæn" sig til navneordet "bluse." Eksempel på tillægsord, der lægger

Hver evig eneste dag bliver min hjemmeside angrebet af hackerbotter. Sandsynligvis også din. Jeg er i hvert fald ikke alene.Både småbitte og gigantiske virksomheder er under beskydning.I den sidste weekend af februar 2024 er flere store virksomheder og kommuner blevet nedlagt af hackere, skriver TV2.dk Det er træls. Men vi kan ikke gøre andet end at beskytte vores hjemmeside, så godt vi nu kan. Derfor har jeg interviewet Michael Leitner

Video: Må jeg præsentere dig for 3 af de seotekstforfattere, du skal undgå? Du har brug for seo-tekstforfatningSå du vil hyre en seo-skribent, men! Hvem skal du dog vælge til opgaven? Der er nok at vælge imellem. Så du ringer febrilsk rundt ... Men efter samtalerne er du faktisk stadig meget i tvivl. Godt. Lad mig fortælle dig, hvem du ikke skal overlade din seo-tekstforfatning til.  Faresignal 1:Du: "Hvor lang

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}