• Home
  • |
  • Få hjælp til linkbuilding

Få hjælp til linkbuilding


Jeg vil gerne hjælpe dig med linkbuilding, så du får størst mulig synlighed ud af dine
tekster til hjemmeside.

Du kan booke hjælp til linkbuilding via gæsteblogging og artikelfora - og linkbuilding fra blogfora, firmaregistre og andre registre online.

Links er en af de allervigtigste faktorer for, om dit website kommer op på Google - der hvor kunderne leder efter dig!
Langt de fleste mennesker, der klikker på et søgeresultat, vælger et af de allerøverste - og websites på side 2 (resultat 10-20) får kun meget få klik, medmindre ejeren betaler for annoncer.
Undersøgelser viser, at folk forbinder de øverste søgeresultater med troværdige virksomheder.

“Hvilke links har jeg brug for?”

Du har brug for en god blanding af nemme links, fx fra virksomhedsregistre, og links fra andre hjemmesider og blogs.

“Hvordan ved du, hvilke links jeg har i forvejen?”

Før jeg går i gang, tjekker jeg din linkprofil med et program. Men ingen programmer er perfekte. Der kan sagtens være links, jeg ikke kan “se” i din linkprofil.
Hvis det viser sig, at du i forvejen har nogle af de links, jeg opretter til dig, kontakter du mig bare.

“Kan jeg selv vælge ankertekst?”

Nogle websites giver mulighed for, at man kan oprette et link direkte på et søgeord – andre ikke. Selvfølgelig bruger jeg meget gerne din ankertekst, hvor jeg kan.

“Får jeg så en rapport?”

Selvfølgelig. Når dine links er bygget, sender jeg dig en rapport, hvor du kan se, hvilke links jeg har lavet, og hvor stærke de er.

“Er du sikker på, det er noget for mig?”

Det er noget for dig, hvis du vil markedsføre dig med seo – men mangler tid, lyst eller viden.

Du får mest ud af din linkbuilding, hvis du har nogenlunde styr på, hvordan du optimerer dit website – men mangler tid, viden eller lyst til at bygge links og skrive artikler.

Men bare rolig. Jeg kan også fortælle dig, hvordan du optimerer din hjemmeside.

“Hvad koster linkbuilding?”

Det afhænger af, hvilken type links du ønsker dig. Det bedste er en blanding af flere typer. Når jeg bygger artikellinks for dig, skriver jeg selvfølgelig selv artiklerne. Det sikrer dig gode og fejlfri tekster, som præsenterer din virksomhed godt. Jeg kan holde prisen på artiklerne nede, fordi jeg skriver én eller to artikler, som jeg så redigerer. Du får derfor artikler, hvor ordlyden varierer, selvom artiklerne indholdsmæssigt måske nok ligner hinanden. 

 

 

Hvad skal der til?

Et par af mine kundehistorier:

En virksomhed lå ikke i top 100 på søgeordene. Men basal optimering, ét blogindlæg og en håndfuld links bragte dem op midt på side 1 i en lokal søgning. Det fik kunderne til at myldre ind. Det var ret let, fordi branchen ikke er så seo-interesseret. 

En anden virksomhed i en meget seo-bevidst branche fik to pladser helt øverst på side 1. Men det krævede linkbuilding over længere tid. De kunne helt sikkert være kommet op hurtigere, hvis de også havde optimeret hjemmesiden og fået nogle blogindlæg.

Er du i tvivl? Book 15 minutters rådgivning

Det koster ikke noget, og du får et bud på, hvad der skal til for dig.

Vigtig viden