Hjælp til linkbuilding ⋆

Hjælp til linkbuilding

Linkbuilding

Derfor skal du have links:
Links er en af de allervigtigste faktorer for, om dit website kommer op på Google - der hvor kunderne leder efter dig!
Langt de fleste mennesker, der klikker på et søgeresultat, vælger et af de allerøverste - og websites på side 2 (resultat 10-20) får kun meget få klik, medmindre ejeren betaler for annoncer.
Undersøgelser viser, at folk forbinder de øverste søgeresultater med troværdige virksomheder.

“Hm. Men hvad er det for nogle links?”

Det er en blanding af gode links, der sikrer dig en naturlig linkprofil.
Domæneautoritet typisk 20 – 60.
Typiske links kommer fra blogfora, firmaregistre og personlige profiler online.
Du får selvfølgelig kun followlinks, da nofollowlinks ikke overfører nogen særlig værdi til dit website.
Der er ingen mystiske links med i handlen. Ingen købelinks – og ingen links fra splogs eller linknetværk, som Google måske en dag trævler op.

“Hvordan ved du, hvilke links jeg har i forvejen?”

Det kan jeg ved at undersøge linkprofilen. Men ingen værktøjer er perfekte. Der kan sagtens være links, jeg ikke kan “se” i din linkprofil.
Hvis det viser sig, at du i forvejen har nogle af de links, jeg opretter til dig, kontakter du mig bare.

“Kan jeg selv vælge ankertekst?”

Nogle websites giver mulighed for, at man kan oprette et link direkte på et søgeord – andre ikke. Selvfølgelig bruger jeg meget gerne din ankertekst, hvor jeg kan.

Bliver mine links oprettet straks?

Så snart du bestiller, går jeg i gang senest indenfor en uge. Du får en rapport, når jeg er færdig. Du skal dog vide, at links fra artikeldatabaser gerne skal godkendes af admin. Det kan tage lidt tid, og det har jeg ingen kontrol over. Det er derfor, du får 2 ekstra links, så jeg er sikker på, du ender med at få mindst ti i alt.

“Skal jeg så ikke gøre noget som helst selv?”

Jo, du skal passe dine kunder! Og så skal du klikke på et link, hvis jeg skriver til dig, at det er nødvendigt for at bekræfte oprettelsen af et bestemt link for dig.

“Får jeg så en rapport?”

Selvfølgelig. Når dine links er bygget, sender jeg dig en rapport, hvor du kan se, hvilke links jeg har lavet, og hvor stærke de er.

“Hm – er du nu sikker på, det her tilbud er noget for mig?”

Ja, hvis du hverken har tid, lyst eller viden til at arbejde med den slags, fordi du kan tjene mere på at passe dine kunder – så er det!

Du får mest ud af din linkbuilding, hvis du har nogenlunde styr på, hvordan du optimerer dit website – men mangler tid, viden eller lyst til at bygge links og skrive artikler.
Men bare rolig. Sammen med din linkrapport sender jeg gerne en henvisning til et program, der afslører, hvordan du også selv kan arbejde videre med din hjemmeside.

>