Få hjælp til linkbuilding

linkbuiilding hvordan

Linkbuilding hvordan - og hvorfor?


Links er en af de allervigtigste faktorer for, om dit website kommer op på Google - der hvor kunderne leder efter dig!
Langt de fleste mennesker, der klikker på et søgeresultat, vælger et af de allerøverste - og websites på side 2 (resultat 10-20) får kun meget få klik, medmindre ejeren betaler for annoncer.
Undersøgelser viser, at folk forbinder de øverste søgeresultater med troværdige virksomheder.

Jeg vil gerne hjælpe dig med linkbuilding. Du kan booke hjælp til linkbuilding via gæsteblogging - og linkbuilding fra blogfora, firmaregistre og andre registre online.

“Hm. Men hvad er det for nogle links?”

Det er en blanding af gode links, der sikrer dig en naturlig linkprofil.
Domæneautoritet typisk 20 – 60.
Typiske links kommer fra blogfora, firmaregistre og personlige profiler online.
Der er ingen mystiske links med i handlen. Ingen købelinks – og ingen links fra splogs eller linknetværk, som Google måske en dag trævler op.

“Hvordan ved du, hvilke links jeg har i forvejen?”

Før jeg går i gang, tjekker jeg din linkprofil med et program. Men ingen programmer er perfekte. Der kan sagtens være links, jeg ikke kan “se” i din linkprofil.
Hvis det viser sig, at du i forvejen har nogle af de links, jeg opretter til dig, kontakter du mig bare.

“Kan jeg selv vælge ankertekst?”

Nogle websites giver mulighed for, at man kan oprette et link direkte på et søgeord – andre ikke. Selvfølgelig bruger jeg meget gerne din ankertekst, hvor jeg kan.

“Bliver mine links oprettet straks?”

Så snart du bestiller, går jeg i gang senest indenfor en uge. Du får en rapport, når jeg er færdig. Du skal dog vide, at links fra artikeldatabaser gerne skal godkendes af admin. Det kan tage lidt tid, og det har jeg ingen kontrol over. Det er derfor, du får 2 ekstra links, så jeg er sikker på, du ender med at få mindst ti i alt.

“Skal jeg så ikke gøre noget som helst selv?”

Jo, du skal passe dine kunder! Og så skal du klikke på et link, hvis jeg skriver til dig, at det er nødvendigt for at bekræfte oprettelsen af et bestemt link for dig.

Som udgangspunkt godkender jeg selv dine links. Jeg beder dig  kun bekræfte, hvis det er særlig vigtigt at bruge din firmamail til det. Hvis du gerne selv vil bekræfte alle mails, kan du selvfølgelig også det. 

“Får jeg så en rapport?”

Selvfølgelig. Når dine links er bygget, sender jeg dig en rapport, hvor du kan se, hvilke links jeg har lavet, og hvor stærke de er.

“Er du sikker på, det er noget for mig?”

Det er noget for dig, hvis du vil markedsføre dig med seo – men mangler tid, lyst eller viden.

Du får mest ud af din linkbuilding, hvis du har nogenlunde styr på, hvordan du optimerer dit website – men mangler tid, viden eller lyst til at bygge links og skrive artikler.

Men bare rolig. Sammen med din linkrapport sender jeg gerne en henvisning til et program, der afslører, hvordan du også selv kan arbejde videre med din hjemmeside.

Hvad skal der til for at komme op på Google?

Et par af mine kundehistorier:

En virksomhed lå ikke i top 100 på søgeordene. Men basal optimering, ét blogindlæg og en håndfuld links bragte dem op midt på side 1 i en lokal søgning. Det fik kunderne til at myldre ind. Det var ret let, fordi branchen ikke er så seo-interesseret. 

En anden virksomhed i en meget seo-bevidst branche fik to pladser helt øverst på side 1. Men det krævede linkbuilding over længere tid. De kunne helt sikkert være kommet op hurtigere, hvis de også havde optimeret hjemmesiden og fået nogle blogindlæg.

Er du i tvivl? Book 15 minutters rådgivning

Det koster ikke noget, og du får et bud på, hvad der skal til for dig.