• Home
  • Blog
  • Hurtigere! Op på Google med hastighedsoptimering

Hurtigere! Op på Google med hastighedsoptimering

Gør det selv hastighedsoptimering! Få 3 lyntips til hurtig hjemmeside

Dit website skal loade hurtigt – derfor er hastighedsoptimering en god idé! Her får du mine bedste tips til gør det selv-hastighedsoptimering. Prøv dem nu!

Derfor er hastighedsoptimering et must

Google lægger stor vægt på, at læsere på dit website får en god oplevelse. Derfor er det uheldigt, hvis folk går igen, fordi de ikke vil vente på et langsomt website. Så hvis dit website er langsomt, får du svært ved at komme op på topplaceringer på Google. Det er synd, nu hvor du har investeret tid eller penge i gode, velskrevne og søgemaskine-optimerede webtekster. For selvfølgelig har du gode seo-tekster på dit website, ikke? Ellers skulle du få det, for en god Googleplacering kan indbringe dig flere penge – uden mere arbejde.

Tip 1: Fjern de plugins, du ikke vil bruge

Du kender det. Jeg kender det. Alle kender det: I tidens løb har vi fået nogle plugins, som vi ikke bruger alligevel. De sinker dit website! Se dem igennem og fjern dem, du ikke bruger!

Tip 2: Spar på redirects

Den her kender du sikkert også: Du har lavet en side, og du har nedlagt den igen. Derefter har du lavet en redirect 301, så din læser bliver videresendt til en anden side på dit website. Det er selvfølgelig meget bedre, end at læseren møder en 404-side. Men nu skal dine gæster og Googlebotten altså gå en omvej for at komme frem til den rigtige side. Det sinker! Så tænk over websitets struktur fra begyndelsen. Lad være med at poste artikler, som du hurtigt nedlægger igen. Så sparer du en masse redirects, der koster dine gæster dyrebare sekunder!

Tip 3: Fiks billederne

Billeder kan også være et problem, hvis du ikke optimerer dem! Sørg for, at billederne ikke linker nogen steder hen – og slet ikke til en stor version af samme billede. Brug gerne et plugin som Kraken.io til WordPress til at minimere dine billeder. Husk nu: Tag altid backup af dit website, før du aktiverer et nyt plugin – ikke?

Slut med lange regnvejrsdage! Brug tiden på hastighedsoptimering

Nu har du noget at lave! Men før du går i gang: Test dit websites fart her: Pingdom speedtest. Så ved du, hvad du er oppe imod.

Brug for mere hjælp til hurtig hjemmeside?

Du er velkommen til at spørge mig, hvis jeg skal henvise dig til en dygtig webdesigner. Men jeg skal ikke være den, der anbefalede dig at file i html-koderne selv! Fik du læst:

 

Vigtig viden