• Home
  • Blog
  • Hurtigere! Op på Google med hastighedsoptimering

Hurtigere! Op på Google med hastighedsoptimering

Gør det selv hastighedsoptimering! Få 3 lyntips til hurtig hjemmeside

Dit website skal loade hurtigt – derfor er hastighedsoptimering en god idé! Her får du mine bedste tips til gør det selv-hastighedsoptimering. Prøv dem nu!

Derfor er hastighedsoptimering et must

Google lægger stor vægt på, at læsere på dit website får en god oplevelse. Derfor er det uheldigt, hvis folk går igen, fordi de ikke vil vente på et langsomt website. Så hvis dit website er langsomt, får du svært ved at komme op på topplaceringer på Google. Det er synd, nu hvor du har investeret tid eller penge i gode, velskrevne og søgemaskine-optimerede webtekster. For selvfølgelig har du gode seo-tekster på dit website, ikke? Ellers skulle du få det, for en god Googleplacering kan indbringe dig flere penge – uden mere arbejde.

Tip 1: Fjern de plugins, du ikke vil bruge

Du kender det. Jeg kender det. Alle kender det: I tidens løb har vi fået nogle plugins, som vi ikke bruger alligevel. De sinker dit website! Se dem igennem og fjern dem, du ikke bruger!

Tip 2: Spar på redirects

Den her kender du sikkert også: Du har lavet en side, og du har nedlagt den igen. Derefter har du lavet en redirect 301, så din læser bliver videresendt til en anden side på dit website. Det er selvfølgelig meget bedre, end at læseren møder en 404-side. Men nu skal dine gæster og Googlebotten altså gå en omvej for at komme frem til den rigtige side. Det sinker! Så tænk over websitets struktur fra begyndelsen. Lad være med at poste artikler, som du hurtigt nedlægger igen. Så sparer du en masse redirects, der koster dine gæster dyrebare sekunder!

Tip 3: Fiks billederne

Billeder kan også være et problem, hvis du ikke optimerer dem! Sørg for, at billederne ikke linker nogen steder hen – og slet ikke til en stor version af samme billede. Brug gerne et plugin som Kraken.io til WordPress til at minimere dine billeder. Husk nu: Tag altid backup af dit website, før du aktiverer et nyt plugin – ikke?

Slut med lange regnvejrsdage! Brug tiden på hastighedsoptimering

Nu har du noget at lave! Men før du går i gang: Test dit websites fart her: Pingdom speedtest. Så ved du, hvad du er oppe imod.

Brug for mere hjælp til hurtig hjemmeside?

Du er velkommen til at spørge mig, hvis jeg skal henvise dig til en dygtig webdesigner. Men jeg skal ikke være den, der anbefalede dig at file i html-koderne selv! Fik du læst:

 

Related Posts

Få hjælp til tekst - med fokus på salg Ja, lige nu kigger jeg på dig, som har en stor boglig viden.Du har slugt enorme bunker bøger under din uddannelse.Du har afleveret rapporter, specialer eller afhandlinger. Så det er kun naturligt, at du skriver webtekster, brochurer og pressemeddelelser på dit job. Hvem skulle ellers? Du er jo den medarbejder, der har de bedste forudsætninger for det. Du har et forspring,

Styrk troværdigheden - spar på tillægsord Hvad er tillægsord? Tillægsord er de ord, som lægger sig til et andet ord og fortæller noget om det. Tillægsordet kan fortælle noget om navneord, pronominer eller egennavne. Men tillægsordet kan også fortælle noget om begivenheder. Et eksempel, hvor tillægsord lægger sig til navneord: I sætningen "Hun har en pæn bluse på" lægger ordet "pæn" sig til navneordet "bluse." Eksempel på tillægsord, der lægger

Hver evig eneste dag bliver min hjemmeside angrebet af hackerbotter. Sandsynligvis også din. Jeg er i hvert fald ikke alene.Både småbitte og gigantiske virksomheder er under beskydning.I den sidste weekend af februar 2024 er flere store virksomheder og kommuner blevet nedlagt af hackere, skriver TV2.dk Det er træls. Men vi kan ikke gøre andet end at beskytte vores hjemmeside, så godt vi nu kan. Derfor har jeg interviewet Michael Leitner

Video: Må jeg præsentere dig for 3 af de seotekstforfattere, du skal undgå? Du har brug for seo-tekstforfatningSå du vil hyre en seo-skribent, men! Hvem skal du dog vælge til opgaven? Der er nok at vælge imellem. Så du ringer febrilsk rundt ... Men efter samtalerne er du faktisk stadig meget i tvivl. Godt. Lad mig fortælle dig, hvem du ikke skal overlade din seo-tekstforfatning til.  Faresignal 1:Du: "Hvor lang

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}