fbpx

Handelsbetingelser for tekstforfatning

Når du bestiller tekster, er det vigtigt for mig, at du bliver glad for mit arbejde. Derfor forsøger jeg at sikre dig tilfredshed så godt som muligt i alle led – fra du bestiller opgaven, til du modtager tekst og faktura.
Du kan spare tid og tjene penge på at lade mig stå for dine tekster, medmindre du selv er en rutineret tekstforfatter med SEO-viden.

Når du bestiller tekst, indvilliger du i handelsbetingelserne her på siden:

Bekræftelse af tilbud

Når vi har truffet aftale om tekstforfatning over mail, er din bestilling bindende. Når du bestiller telefonisk, sender jeg dig en ordrebekræftelse.

Sådan foregår tekstforfatning

Alle tilbud på tekstforfatning omfatter:

– Online research på din nuværende hjemmeside (hvis du har en) – eventuelt online research på virksomhedens produkter.

– En telefonisk samtale, hvor jeg lærer dig og din virksomhed lidt bedre at kende. Det sikrer, at jeg kan levere gode tekster, der afspejler virksomheden og den sprogtone, du ønsker.
Vi aftaler en tid, hvor vi ringer sammen. Interviewet tager typisk 20-30 minutter.

 

Godkendelse af teksten

Du får din tekst senest til aftalt deadline. Nu har du fem arbejdsdage til at vende tilbage, hvis du ønsker en ekstra redigering uden merbetaling.
Du kan selvfølgelig altid bede om lidt ekstra tid, hvis du har brug for det.
Jeg redigerer teksten efter dine ønsker en gang – derefter koster yderligere redigering 749 kr. plus moms i timen. Det skal tilføjes, at kunder kun yderst sjældent beder om mere end finjustering af teksten.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til handelsbetingelser eller ydelser.

Specielt for webtekst

Alle tilbud om webtekst omfatter desuden:

– Søgeordsanalyse – medmindre du selv ønsker at stå for den del af opgaven, så skriver jeg gerne efter de søgeord, du sender mig. Prisen på søgeordsanalyse udspecificeres i tilbuddet.

– Søgeordsoptimeret title og metadescription.

– En korrekturgang, hvor teksten rettes til, hvis du har ændringsønsker. Ønsker du teksten redigeret igen, betaler du den faste timetakst – men det ønsker kunder efter min erfaring kun meget sjældent.

[sform id=’9081′]

 

 

>