• Home
  • Blog
  • 5 grunde til at hyre en freelance-tekstforfatter

5 grunde til at hyre en freelance-tekstforfatter

Mangler du en freelance-tekstforfatter?

Så er jeg klar til at hjælpe dig.

Du får en erfaren professionel freelance-tekstforfatter og specialist i Emotionelle Kundetyper med mange års erfaring og rigtig mange tekster bag sig.

Faktisk har jeg i skrivende stund løst over 1200 tekstopgaver for mine kunder. Og din tekstopgave kan sagtens blive den næste!

Desuden har jeg en uddannelse som cand.mag. samt kurser i e-mail marketing, blogging og seo.

I 2021 blev jeg uddannet content writer hos Smartblogger. Uddannelsen omfatter test i teoretisk viden og tekstforfatning af en længere guide.

Eller for at gøre en lang historie kort: Du kan være tryg ved, at jeg har mange års træning i at indhente viden gennem research og skrive informative, letforståelige og sælgende tekster.

Nysgerrig? Kom videre i teksten nu

Du er velkommen til at få et kvarters rådgivning. Jeg hjælper dig gerne med svar på, hvordan du kommer videre i teksten. Det koster ikke andet end din tid at blive klogere på tekster, der skaber synlighed. Og salg!

5 grunde til at hyre en freelance-tekstforfatter

Du vil have kunder på Google ligesom konkurrenterne

Er du træt af, at du aldrig får kunder fra Google?
Så kan jeg hjælpe dig med gode velskrevne seo-tekster.
Du ved selvfølgelig allerede, at dine ønskekunder søger efter virksomheder på Google.
Men ved du også, at content er den vigtigste ranking-faktor i dag? Eller sagt på godt dansk: Du har brug for gode søgemaskineoptimerede salgstekster. Men du har faktisk også brug for gode, velskrevne blogindlæg, hvis din næste kunde skal få øje på dig i søgeresultaterne.
Kontakt mig og få en snak. Jeg giver gerne et bud på, hvad der skal til, for at kunderne får øje på din hjemmeside!

Du bliver snart skør af at skrive selv

Jeg er tit blevet kontaktet af folk, der siger sådan cirka: “Jeg troede, jeg kunne skrive teksterne selv. Nu er jeg ved at blive vanvittig.”
Måske kender du følelsen af, at tekstopgaven bare vokser og vokser? Måske stiller du også dig selv bunker af spørgsmål: Hvad skal der egentlig stå i profilteksten på hjemmesiden? Og hvad er nu lige forskellen på salgstekst og blogindlæg?

Du er ikke alene! Din tvivl og forvirring skyldes, at du mangler skriveerfaring.

Men den erfaring har jeg. Jeg ved, præcis hvad jeg skal spørge dig om, for at jeg kan skrive gode tekster til dig. Du kan også regne med, at jeg har styr på søgeordsanalyse, sprogtone, stavning og tegnsætning.

Derfor kan du trygt lade mig skrive dine salgstekster, blogindlæg og nyhedsbreve. Så kan du bruge tiden på at snakke med dine kunder – eller pakke ordrer på lageret.

Du vil have hjælp til valg af søgeord

Er seo et lukket land for dig – endnu?

Som freelance-tekstforfatter til web fokuserer jeg på seo. Du må meget gerne sende mig søgeord, som jeg kan bruge i din webtekst. Men du kan også overlade søgeordsanalysen til mig.

Jeg undersøger, hvilke seo søgeord din tekst skal optimeres til.

Når jeg har skrevet din tekst, tjekker jeg, at din webtekst også indeholder relaterede søgeord. Det sikrer dig den bedste chance for, at din webtekst også bliver fundet på andre søgeord end de overordnede søgeord.

Du er træt af bøvl og tidsspilde

Når du vælger en freelance-tekstforfatter, betaler du ikke for ferie, frokostpauser og frynsegoder.
Du betaler faktisk kun for de timer, jeg bruger på at rådgive, researche og skrive din tekst.
Det er også dig, der suverænt bestemmer, hvor mange tekster du har brug for – og hvornår!

Du vil selv bestemme

Desuden kan du få hjælp på lige præcis den måde, du ønsker dig. Som freelance-tekstforfatter tilbyder jeg nemlig flere ydelser. Du kan faktisk vælge mellem flere ydelser:

  • Tekstforfatning
  • Rådgivning: Du kan fx få hjælp til at vælge seo søgeord til din egen webtekst
  • Samskrivning: Vi mødes online og skriver din tekst  i fællesskab. Det sikrer, at du kan skrive endnu bedre webtekster på egen hånd i fremtiden!
  • Sprogvask af din tekst, så budskabet står klart frem
  • Korrektur – til dig, som selv har skrevet en tekst, der bare skal renses for slåfejl, stavefejl og kommafejl!
  • Bøger: Jeg har skrevet bøgerne Blog dig til synlighed og salg samt Planlæg kunderejser – der hjælper flere og skriver mere til dig, der gerne vil i gang på egen hånd.

Vigtig viden