fbpx

Eksempel på salgsbrev


Her på siden kan du se et eksempel på et salgsbrev af tekstforfatter Louise Lamberth. Jeg tilbyder tekstforfatning, redigering og korrektur, søgeordsanalyse, linkbuilding, oversættelse engelsk til dansk og rådgivning.

Kontakt mig gerne med dine spørgsmål!

Læs mere - og bestil din salgstekst her.

Kære arkitekt (navn)

Vi har med interesse læst, at (kundens virksomheds navn) har vundet hovedentreprisen på restaurering af Amalienborg.

Derfor tilbyder vi i Bøgh-Hansen at påtage os gørtler- og smedeopgaver for at sikre (bygnings navn) et smukt og historisk autentisk udtryk.

Siden 1862 har Bøgh-Hansen og Co. løst restaureringsopgaver i en række historiske danske bygninger, blandt andet Christiansborg og Trianglen.

Vi kan levere prototyper på dørgreb, vinduesgreb, dørhammere, beslag, knager, gelændere, badeværelsesudstyr med mere – og vores modelkammer rummer mange velbevarede gamle modeller fra forskellige tidsperioder.

Du kan derfor trygt overlade os ansvaret for beslagsentreprisen – eller blot enkelte opgaver – og vi samarbejder gerne direkte med andre leverandører på dit projekt.

Vi har en kundetilfredshed på 99 %

Metalstøbning af høj kvalitet med omhu for hver detalje er bærende i alt vores arbejde. Vi bestræber os på at bevare det fantastiske håndværk for eftertiden, som de gamle mestre og arkitekter har overleveret til os.

Høj kvalitet og overholdelse af leveringsaftaler er meget vigtigt for os, og vi har derfor en kundetilfredshed på 99 og en leveringsoverholdelse på 95.

Vi tager ansvaret fra dine skuldre og sikrer, at opgaven bliver løst til bygherrens fulde tilfredshed.

Få et uforpligtende tilbud  

I næste uge vil jeg tillade mig at kontakte dig telefonisk med henblik på at aftale et personligt møde.

Du er naturligvis også velkommen til at ringe til mig. Jeg ser frem til godt samarbejde med fokus på bevarelsen af slottets unikke historiske udtryk.

>