• Home
 • Blog
 • Simplero eller EasyMe – helt ærligt?!

Simplero eller EasyMe – helt ærligt?!

EasyMe eller Simplero? Helt ærligt

Folk sammenligner konstant de 2 onlineplatforme og spørger sig selv, hvad der er bedst.  

Nu er jeg selv skiftet fra EasyMe til Simplero - og tilbage igen. Men det er IKKE en kritik af Simplero, som også er rigtig godt. EasyMe passer bare bedre til min virksomhed, som den er lige nu.

Det handler nemlig bare om at finde den rette platform. Derfor har jeg skrevet en guide, der hjælper dig med at vælge den perfekte platform til DIN virksomhed. 

Her er den - læs den - eller læs bare konklusionen. Og sig gerne til, hvis du har tilføjelser. 

Sammenligning af 4 fikspunkter:

Jeg sammenligner de to systemer på pris, datasikkerhed, fleksibilitet og funktion, design.

Pris – hvem er bedst, EasyMe eller Simplero?

Desværre er pris det eneste, folk nogensinde snakker om, når de sammenligner EasyMe og Simplero. Det er synd, for der er mange andre forskelle.

Men ja, du får rigtig meget for dine penge med EasyMe. Forskellen er nemlig, at EasyMe er en superfleksibel løsning, hvor du køber et basisabonnement og supplerer med de tilkøb, du skal bruge. Simplero er derimod mest for dig, der fokuserer på onlinekurser og har en god omsætning på det.

Lad os se på prisstrukturen: 

EasyMe:
14 dages gratis trial. Basisabonnement med membership site fra 199 kroner om måneden. Du kan sende mails til et ubegrænset antal læsere. Hver mail koster et lille beløb.

Tilkøb i EasyMe:
Mulighed for at tilkøbe mange forskellige moduler, så du får den løsning, du vil: fx salg af onlinekurser - send krypterede mails - download filer-modul - salg af fysiske produkter - WordPress pro-plugin, så du have dit materiale bag adgangskode på din egen hjemmeside. Alle moduler bortset fra onlinekursus-modulet koster under 100 kroner per stk. om måneden.

Simplero basis:
Trial for 1 dollar. Arbejd på dine onlineprodukter for 150 kr. om måneden.
Derefter billigste basisabonnement med membership site og salg af 5 onlineprodukter fra 600 kr. om måneden til op til 1000 læsere.
Rule the World med ubegrænset antal læsere, produkter og membership site fra 1200 kr. månedligt.
Mulighed for rabat, hvis du vælger årsabonnement.

Konklusion: De fleste kan spare penge med EasyMe, men det gælder især dig, der ikke har onlinekurser som hovedindtægt og måske endda kan nøjes med membership site.

Datasikkerhed - hvem er bedst?

Her vinder EasyMe. I EasyMe kan du nemlig tilkøbe mulighed for at sende krypterede mails. Det er supernyttigt, ikke mindst hvis du er behandler og ligger inde med personnumre og andre følsomme oplysninger. Du kan også indstille EasymMe til at slette oplysninger helt automatisk efter en bestemt periode. Det er altså fantastisk, hvis du bekymrer dig den mindste smule om GDPR.

Konklusion: EasyMe er perfekt for dig, der går op i datasikkerhed.

Fleksibilitet og funktioner - hvem vinder?

Her har Simplero nogle smarte funktioner, som EasyMe ikke har. Endnu, skulle man måske skrive, for EasyMe har udviklet sig rigtig meget over de senere år.

I Simplero kan du selv tilpasse velkomstmails og bekræft tilmelding-mails. I EasyMe kan du ikke selv tilpasse den mail, folk får, når de skal bekræfte tilmelding til nyhedsbrevet. MEN Claus fra EasyMe oplyser, at mulighed for at tilpasse velkomstmail er på vej.

Indtil videre kan du også vælge, at folk tilmelder sig via en Mailchimpformular. Så bestemmer du alligevel selv, hvordan din bekræft tilmelding-mail ser ud. Du kan så forbinde EasyMe og Mailchimp med Zapier, så nye læsere fra Mailchimp automatisk bliver importeret til platformen. Bare rolig. Det er heldigvis meget nemmere, end det lyder.

Både i Simplero og EasyMe kan du tilføje tags til dine kontakter, så du ved, hvem du fx skal sende en bestemt mail. Det er let i Simplero – men det er superlet at arbejde med tags i Easyme. Til gengæld er overblikket over læserne lidt bedre i Simplero efter min mening.

Du kan selv importere læsere til Simplero. Du kan ikke selv importere læsere til EasyMe, men til gengæld får du hjælp til at gøre det.

Simplero tilbyder brugerne, at de kan forblive logget ind. Det gør EasyMe ikke af sikkerhedsårsager. Det kan betyde, at du nu og da skal hjælpe folk med at logge ind, fordi de har glemt deres kode. Supporten plejer at være flink til at hjælpe. Du kan sætte en stopper for det ved at understrege for folk, at de skal skrive ned, hvordan de loggede ind. Desuden er det selvfølgelig altid god service at være hurtig ved tasterne, hvis nogen sender et spørgsmål. 

Design - hvem lægger sig førerposition?

Nogle synes, Simplero ser lidt mere strømlinet ud. Men det er ikke helt rigtigt. For du kan nemlig nu integrere EasyMe med din WordPresshjemmeside via det plugin, der hedder WordPress pro.

Så ligger dine onlinematerialer på din hjemmeside beskyttet af en adgangskode, og så skal du jo ikke bekymre dig om andet design end din egen hjemmesides.

Hvis du vælger det, skal du dog selv sørge for hosting af videoer.

Hvis du bruger EasyMes standardløsning, lægger EasyMe til gengæld videoerne i Vimeo ganske gratis.

Konklusion: Simplero fører på layout, men du kan sagtens tilpasse en EasyMe-løsning, der er lige så flot.

For og imod EasyMe

For

 • Du behøver ikke andre systemer for at sælge onlinekurser, medlemskaber og fysiske produkter, sende nyhedsbreve, lave automation mail-serier, lave en landingpage og sætte tilmeldingsbokse til nyhedsbrevet op. Du kan også lave en hel hjemmeside i EasyMe, men det vil jeg ikke anbefale, hvis du går op i seo. Forbind hellere EasyMe og WordPress.
 • Du får et bookingsystem, hvor kunder eller klienter kan bestille tid hos dig.
 • Du kan sælge klippekort og gavekort.
 • Du kan sælge fysiske produkter via tilkøbsmodul.
 • Du kan lægge dine onlinevideoer på din egen WordPress-hjemmeside og beskytte dem med adgangskode via det plugin, der hedder WordPress pro.
 • Fleksibel prisstruktur, hvor du kun betaler for det, du har brug for. Prisen ligger fast, uanset hvor mange læsere du har. Fra kun 99 kroner om måneden inklusive nyhedsbrev, automatiserede mailserier og membership site.
 • EasyMe er en dansk platform med mange danske hjælpevideoer og dansk support.
 • EasyMe har en masse integrationer til danske systemer. På sundhedsfronten er platformen integreret med Danmark, så klienterne kan få tilskud derigennem automatisk, samt sygesikringen. Flere integrationer til sundhedsvæsenet er på vej. 
 • På pengefronten er EasyMe integreret med blandt andet e-conomic, MobilePay, Stripe og EAN-fakturering.
 • På markedsføringsfronten er platformen blandt andet integreret med Zapier og Mailchimp.
 • Datasikkerhed i topklasse. Du kan indstille EasyMe til at slette data på et bestemt tidspunkt. Du kan tilkøbe mulighed for at sende krypterede mails for 79 kr. om måneden. 
 • Nemt at lære. Nemt at opsætte automatiserede mailserier, priser og rabatkoder.
 • God support og starthjælp.
 • Let at afmelde sig med ét klik. En afmelding fra en liste er en afmelding fra alle lister fra samme domæne.

Imod

 • Layout: Nogle mener, at Simpleros layout er lidt bedre og giver flere muligheder. EasyMe er dog kommet meget efter det med tilpasning af farver og skabeloner. Til gengæld kan du lægge onlinemateriale på din egen hjemmeside med adgangskode, hvis du vælger EasyMe. Så bestemmer du jo selv det hele!
 • Du kan ikke selv tilpasse velkomstmailen. Mulighed for design af velkomstmail er på vej, oplyser Claus fra EasyMe. Indtil funktionen virker, kan du dog sammenkoble platformen med Mailchimp via Zapier. Så kan du sende din velkomstmail via Mailchimp. 
 • Du kan ikke selv importere nye læsere til EasyMe af sikkerhedsårsager. Det kan være lidt besværligt, hvis du fx vil importere læsere fra et webinar, hvor de har tilmeldt sig nyhedsbrevet for at deltage. Men teamet er altid søde til at hjælpe med hurtig import.

Hvem skal vælge EasyMe?

EasyMe er perfekt til dig, der er behandler. Hvis du ligger inde med CPR-numre og andre fortrolige sager, er EasyMe DIN platform! Men platformen egner sig også til rådgivere og andre, der sælger timer.


Platformen er noget for dig, hvis: 

Du vil gerne have en rigtig god platform til yderst rimelig pris.

Du vil kun betale for det, du faktisk bruger! 

Du har brug for bookingkalender, klippekort og måske salg af fysiske produkter. 

Du går højt op i datasikkerhed, fx fordi du har personnumre liggende. 


For og imod Simplero

Med egne ord: "Simplero® is one simple software that allows coaches to scale their business through marketing, online courses and memberships."

For

 • Du behøver ikke andre systemer for at sælge onlinekurser, medlemskaber, sende nyhedsbreve, sætte tilmeldingsbokse til nyhedsbrevet op og sende automatiserede mails. Du kan også lave en hel hjemmeside i Simplero, men det vil jeg ikke anbefale, hvis du går op i seo. Forbind hellere til WordPress.
 • Mange integrationer, blandt andet Zapier og Mailchimp på markedsføringsfronten - samt Stripe og Quickpay på betalingsfronten.
 • Interaktive quizzer og worksheets.
 • Flot og fleksibelt layout, der kan tilpasses, næsten som du vil.  
 • Let at logge ind, for systemet gemmer oplysninger. Skulle det svigte, tilbyder Simplero at sende "et magisk link", som man kan klikke på, så har man adgang fra sin e-mail uden passwordet.
 • Simplero er amerikansk med videoer på engelsk, men har også danske supportere. God support og gratis starthjælp til opsætning.
 • Læserne kan afmelde sig en liste, men samtidig være tilmeldt andre lister på samme domæne. Det betyder også, at du skal være forsigtig med ikke at have for mange lister. 

Imod

 • Prisen sniger sig hurtigt opefter. Du skal betale mere, jo flere læsere du har, og jo flere produkter du har. Du har kun 5 produkter + 1 medlemsside til rådighed i det lille abonnement, der koster fra 600 kr., hvis du har op til 1000 kontakter. Det er selvfølgelig ikke noget problem, bare du tjener det ekstra på dine kurser!
 • Du skal selv sørge for at slette data, du ikke mere må opbevare ifølge GDPR. Du kan ikke sende krypteret mail. 
 • Du har ikke bookingsystem.
 • Du kan ikke sælge klippekort, medmindre du sælger dem som andre onlineprodukter og selv sætter det op.
 • Du skal selv sørge for afregning via dit regnskabssystem. 

Hvem skal vælge Simplero?

Simplero er perfekt til dig, der har salg af onlineprodukter som hovedindtægt - eller vigtig sideforretning. 


Simplero er noget for dig, hvis: 

Du skal ikke bruge bookingkalender og klippekort.

Du vil gerne kunne automatisere hele salgsprocessen med upsale.

Du vil kunne tilpasse layoutet - og du vil ikke lægge det på din egen hjemmeside.

Du kan leve med, at prisen (sandsynligvis) er højere, fordi du har en god indtægt på dine kurser - og fordi du ikke kan undvære automatisk upsale.

Du arbejder hele tiden for at sælge flere kurser, fx via webinarer.


FAQ om EasyMe og Simplero

Hvad er Simplero?

Simplero er en engelsksproget onlineplatform, som egner sig til dig, der vil sælge onlinekurser og medlemskab til onlineklub. Med Simplero kan du fx køre salgskampagner med tidsbegrænset rabat.

Hvad er EasyMe?

EasyMe er en danskejet og dansksproget onlineplatform udviklet til behandlere. Med EasyMe kan du sælge medlemskab til onlineklub og onlinekurser samt fysiske produkter. EasyMe er udviklet med særligt fokus på datasikkerhed.

Tags: 

Page [tcb_pagination_current_page] of [tcb_pagination_total_pages]

Vigtig viden