Danmark har alt for mange iværksættere

Der er alt for mange iværksættere i Danmark

Gratis e-bog: 10 fejl, der koster dig kassen

Har du også hørt, at der er for få iværksættere i Danmark? Har du hørt det 3 gange – 4 gange – 100 gange? Det er crap. Ikke andet. Der er ikke for få iværksættere. Der er for mange.

Hvorfor det!? Fordi: Alt for mange får en billig hjemmeside eller webshop, fordi drømmen om at sælge babytøj, coaching, terapi eller iPhone covers skal udleves.

Når så virksomheden er online, siger de: Nå – hva’ nu?! Hvad sker der herfra?

Og svaret er:

Ingenting.

Derfor skal vi være meget bedre til at forvandle os fra iværksættere til selvstændige.

Nu må du ikke misforstå mig. Jeg elsker iværksætteri. Nye virksomheder – nye initiativer og nye drømme.

Jeg elsker modige mennesker. Men alt for mange kaster sig bare ud i iværksætterdrømmen uden at have de faglige kompetencer – og uden at vide en hat om salg og markedsføring.

Og det koster mange knuste drømme.

Intet kommer af intet – kun lommeuld

Ingen virksomhed vokser uden viden. Selv hvis du har alverdens viden om babytøj, iPhones, coaching, terapi, eller hvad du sælger, er det ikke nok. Slet ikke. Du skal vide, hvordan du skaffer kunder og skaber synlighed online – ellers kan du ikke sælge noget online.

Hvis du ikke ved det, må du lære det. Men sådan går det langtfra altid. Alt for mange iværksættere forvandler sig aldrig til selvstændige. Alt for mange virksomheder lukker hurtigt, fordi ejeren ikke aner, hvad der skal til – eller ikke har tid.

Nu har jeg efterhånden levet af tekstforfatning og korrektur i nogle år. Da jeg dengang i 2009 sendte min første tekst til min første kunde nogensinde, troede jeg, at faglig dygtighed var nok. Jeg regnede med, at jeg nærmest af sig selv ville tjene lidt mere hele tiden, efterhånden som jeg blev mere og mere erfaren.

Det var dengang. Jeg er godt nok år fattigere, men også lysår klogere end i 2009. Derfor har jeg skrevet e-bogen 10 fejl, der koster dig kassen. Den er til dig, der overvejer at få eget CVR-nummer – og til dig, der stirrer på din nye webshop eller hjemmeside og tænker: Hva’ nu?

Men faktisk er den også til dig, der driver en succesfuld virksomhed – og alligevel ønsker sig større synlighed online. Du får e-bogen lige nu, når du tilmelder dig nyhedsbrevet med tips om salgstekst, SEO og online markedsføring.

Jeg ville ønske, jeg selv havde læst min egen lille e-bog i 2009 – så var min forvandling fra iværksætter til selvstændig nemlig gået lettere.

Selvstændige – dem er der ikke for mange af i Danmark. Jeg håber, du bliver en af dem.

  • Lene siger:

    Du har godt nok et fejende sprog!!

  • >