• Home
  • |
  • Få hjælp til content marketing

Få hjælp til content marketing

 

Du ved, at content marketing er vejen til større synlighed og salg på nettet.
Men du har svært ved at komme i gang, fordi du mangler en strategi. Eller du er så småt i gang, men vil gerne have et skub til at komme videre og se bedre resultater.

Jeg vil gerne hjælpe dig – uanset om du ønsker rådgivning til content marketing eller en tekstforfatter, der klarer det hele for dig.

Book 15 minutters rådgivning om content marketing

Kontakt mig og bestil 15 minutters forsamtale om content marketing.

Du får også mit nyhedsbrev om tekster, der skaber synlighed og salg. Du kan altid afmelde dig – men de fleste vil ikke!

Få blogindlæg og hjælp til linkbuilding

En god og velskrevet virksomhedsblog er en genvej til mere trafik på websitet og større synlighed på nettet. De gode blogindlæg sikrer, at læseren ved, hvordan din virksomhed skiller sig ud fra konkurrenterne. Desuden er bloggen en nem måde at skaffe læsere til nyhedsbrevet.
Du behøver ikke blogge selv – du kan lade mig gøre det for dig! Samtidig hjælper jeg dig med at skabe synlighed med links.
Læs mere om abonnement på nyhedsbreve eller abonnement på blogindlæg og linbuilding.

Nyhedsbreve

Et velskrevet nyhedsbrev er en genvej til salg – men desværre kommer mange aldrig i gang, og det er synd.

Du kan få hjælp til at finde ud af, hvordan du får læsere, og hvad du skal skrive om for at gøre dem nysgerrige og købelystne.

Jeg skriver selvfølgelig også gerne alle dine blogindlæg, nyhedsbreve og webtekster – du er altid velkommen i min indbakke, når du ønsker tekstforfatning eller rådgivning.

 


Jeg elsker at skrive, men erkender gerne, at mine tekster altid trænger til en opstrammer. Louise Lamberths redigering har virkelig åbnet mine øjne for, hvorhvordan og hvorfor jeg skal ændre min tekst.
Hendes rettelser vil jeg gemme som inspiration til mine kommende skriverier. Nu har jeg virkelig fået øjnene op for, hvor mine egne faldgruber er.

Siff Frederiksen
Formidling og Forvandling

Vigtig viden