Content marketing-tekster - få et fast abonnement og flere kunder

Bestil content marketing-tekster

content marketing-tekster

Få content marketing-tekster, der skaber synlighed og salg

Du ved det kun alt for godt: De tider er forbi, hvor alle slog op i telefonbogen, før de kontaktede en virksomhed første gang!

I dag søger folk efter virksomheder online, og de forventer at blive underholdt og informeret om produkter eller ydelser på din virksomheds website. Derfor skal du have content marketing-tekster – og de skal være gode. De tekster får du her.

Lad mig stå for dit nyhedsbrev

Du har flere muligheder for at få hjælp til dit nyhedsbrev:
– Du kan bestille hjælp til at lave en freebie, altså e-guide eller andet, som nye læsere får ved tilmelding til dit nyhedsbrev.
– Du kan få en serie nyhedsbreve, fx en velkomstserie til alle nye læsere – eller en stribe mails, der fokuserer på at sælge noget bestemt
– Du kan få en samlet løsning, hvor jeg skriver teksten til din tilmeldingsside til nyhedsbrevet, e-guiden og en serie mails, der sendes ud som velkomstserie.
Læs mere om nyhedsbreve.

velskrevne blogindlæg og stærke links

Jeg skriver også gerne dine søgemaskineoptimerede blogindlæg.
Du kan bestille et fast abonnement på et månedligt blogindlæg, som jeg optimerer til Google, og 3 stærke links.
Du er selvfølgelig velkommen til at bruge blogindlægget i dit nyhedsbrev også, hvis du vil.

Jeg leverer en løsning, som matcher dit budget og behov. Kontakt mig og få en snak – jeg har mange års erfaring som tekstforfatter.

Din virksomhed får en lang række fordele ved at erstatte – eller supplere – betalte annoncer med content marketing, herunder nyhedsbreve og blogindlæg:

Læs mere om blogindlæg.

Større synlighed for færre penge med content marketing-tekster

Nyhedsbreve og blogindlæg er ofte meget billigere end betalte annoncer.
Samtidig kan indholdet redigeres, så det kan genbruges i en ny form både på blog, i nyhedsbrev og på virksomhedens sociale medier – det skaber sammenhæng og sænker prisen på tekstforfatning.

Varig værdi og kundeengagement

Betalte annoncer fokuserer på hurtigt salg.
Content marketing handler også om at sælge, men fokuserer oftest også på at skabe værdi for læseren – og dermed et mere varigt engagement i virksomheden.
En sideeffekt af at skabe værdi er, at læsere af mail eller nyhedsbrev kan finde på at anbefale virksomheden, selvom de ikke selv har handlet der – bare fordi de føler sig hjulpet og inspireret på blog og i nyhedsbrev.

Få chance for bedre Google-placeringer

En velskrevet blog tiltrækker glade læsere, og det sender Google et godt signal. Når blogindlæggene samtidig er optimeret til søgemaskiner, kan de hæve websitets Googleplaceringer, hvis det er teknisk i orden. De bedre Googleplaceringer tiltrækker endnu flere læsere – og i sidste ende flere kunder. Det website, du lige nu er på, ligger godt placeret på vigtige søgeord på Google – primært takket være blogging.

Kom let til content marketing-tekster

Kontakt mig i dag – brug kontaktformularen nedenfor. Du bliver ringet op senest næste hverdag, og vi får en snak om dine ønsker.
Jeg researcher på det, jeg skal skrive om. Efter aftale og behov kontakter jeg virksomhedens ansatte eller laver en research af emnet online.
Du får tilsendt en mail med oversigt over det, der skal skrives, som du godkender.
Jeg skriver det aftalte – og du godkender eller vender tilbage inden for en uge med ændringsønsker.

Få et kvarters gratis rådgivning – kontakt mig i dag

 [sform id=’8984′]

 

>