Billig tekstforfatter - men er en billig skribent alle pengene værd? Læs her

Er en (for) billig tekstforfatter pengene værd?

billig tekstforfatter

 

En meget billig tekstforfatter kan være alle pengene værd …

… altså hvis du ikke forlanger mere!

Der var engang, hvor en billig tekstforfatter var god. Det var dengang, hvor Google belønnede hjemmesider, som havde masser af sider – selvom der stod næsten det samme på mange sider!

Det var dengang, hvor det var nok for at omskrive tekster fra andre hjemmesider let. Én tekst kunne på den måde blive til mange tekster. Jo flere tekster – jo større chance for gode Google-resultater. Sådan groft sagt.

Den praksis var skyld i kedelige og dårlige tekster. Så når man havde læst én tekst på hjemmeside, havde man tit læst alle tekster. Men samtidig blev Google skyld i, at en masse billige tekstforfattere meldte sig ved tasterne.

For når tekster ikke behøvede være gode, kunne tekstforfatterpriserne selvfølgelig presses i bund. Kompetencerne spurgte ingen til.

Men den går ikke mere …

Google arbejder hele tiden på at bringe gode hjemmesider op. Gode hjemmesider er ikke kun optimeret til Google. De er først og fremmest optimeret til mennesker. Google vurderer nemlig din hjemmeside eller webshop på mere end 200 parametre. Det giver point hos Google, hvis din hjemmeside lever op til de her krav:

Hjemmesiden får besøg af mange mennesker, som er glade for den. Gæsterne bliver længe – klikker på links – ser videoer  – tilmelder sig nyhedsbrevet – eller skriver til dig via kontaktformularen.

Hjemmesiden er fuld af nyttige artikler, som folk er glade for. Artikler, som underholder – og som giver svar på de spørgsmål, folk vil have svar på, når de overvejer at købe.

Kun et begrænset antal mennesker forlader hjemmesiden hurtigt igen. Uden at klikke eller konvertere.

Pas på med en for billig tekstforfatter …

En for billig tekstforfatter er sjældent uddannet som journalist eller akademiker. Det betyder, at en for billig tekstforfatter ofte mangler simpel skrivetræning og øvelse i at læse korrektur på sin egen tekst.

En for billig skribent er tit freelance-tekstforfatter. Det betyder, at du ikke altid kan få hjælp, når du har brug for det. Din skribent er nemlig på job eller studie. Du må vente til efter klokken seksten – eller til der er tid igen om en måned!

En for billig tekstforfatter savner tit basal viden om onlinemarketing og seo. Du kan derfor risikere at spørge forgæves. Eller endnu værre: Du får forkerte svar.

Derfor er min tekst er alle pengene værd

Jeg er ikke nettets billigste skribent – men bestemt heller ikke den dyreste. Jeg kan nemlig holde mine priser nede, fordi jeg har sparet dyr kontorplads og tidskrævende transport væk. Derfor betaler du kun for den tekst og rådgivning, du får.

Derfor kan jeg hjælpe dig meget bedre end de fleste skribenter, som kun har nødtørftig uddannelse og skriveerfaring.

Jeg er veluddannet og erfaren som tekstforfatter:

Min baggrund er en uddannelse som cand.mag.

Jeg har efteruddannet mig i content marketing, e-mailmarketing og seo.

Nå ja, og jeg har ti års erfaring som tekstforfatter.

Desuden har jeg skrevet en bog om content marketing, nemlig bogen Blog dig til synlighed og salg

Før jeg skriver, forbereder jeg mig:

Jeg interviewer dig, før jeg skriver. Det sikrer mig, at jeg fremhæver dine argumenter og dit budskab på den rigtige måde.

Vil du hellere skrive selv? Så kan du få læst korrektur og redigeret din tekst hos mig.

Jeg er her for dig:

Jeg er faktisk til stede ved tasterne – for jeg er selvstændig på fuldtid. Dine deadlines bliver overholdt. Du behøver derfor aldrig vente i ugevis på svar.

Kontakt mig – og få et tilbud.

 

 

 

 

>