• Home
 • Blog
 • Annoncer eller SEO – hvor skal pengene bruges?

Annoncer eller SEO – hvor skal pengene bruges?

“Jeg bruger rigtig mange penge på annoncer. Og jeg sælger godt. Men synes du hellere, jeg skulle bruge pengene på seo-tekstforfatning og linkbuilding?” – spurgte kunden.
Det er ikke første gang, jeg hører spørgsmålet. Måske spørger du også dig selv, hvad du helst skal satse på?
Så lad os tage et kig på fordele og ulemper ved annoncer og seo.

Fordele ved SEO

SEO – fordi den gule telefonbog er død

Mine egne forældre slog op i den gule telefonbog, når de ville købe noget, man ikke kunne få lokalt.
Så ringede de op og stillede alle deres spørgsmål om priser, produkter og udvalg.
Sådan er det jo ikke mere! Vi googler. Og vi googler ikke kun ydelser og produkter. Vi stiller også Google alle mulige spørgsmål om produktudvalg, priser og meget andet.
Så hvis svaret ikke findes på din hjemmeside, er der stor risiko for, at de bare finder svarene på din konkurrents hjemmeside – og køber varen der.

Derfor er der mange fornuftige grunde til at satse på seo:

 • Gode seo-tekster kan tiltrække kunder i årevis
 • SEO-tekster med fokus på viden gør det nemmere at få status som specialist
 • Med en god seo-strategi kan du indfange kunder på flere steder i kunderejsen.
  For din seo-strategi skal selvfølgelig både omfatte salgstekster til de købeklar – og blogindlæg til dem, der søger svar på spørgsmål, men ikke er købeklar – endnu!
 • Du har altid stof til et nyhedsbrev, for din blog er jo fuld af gode tekster, du kan bruge!
 • Du bliver fagligt dygtig. Ja, det mener jeg faktisk. For med din seoblog er du nødt til at sætte dig grundigt ind i, hvilke spørgsmål folk googler – og hvordan du skal besvare dem.

Fordele ved annoncer

 • Med annoncer kan du nå mennesker i målgruppen her og nu – uden ventetid!
 • Den synlighed, du får med annoncer, er selvfølgelig væk, så snart du stopper annoncen.

Er SEO bedre end annoncer? Det nemme svar er JA. Altså hvis man er mig!

Men det er altså mest, fordi jeg ikke selv laver annoncer.
For selvom SEO kan give solide resultater, så er det normalt ikke noget, der sker fra dag til dag. Til gengæld kan gode seo-tekster skaffe dig kunder igen og igen i årevis.
Det er også vigtigt at understrege, at SEO ikke altid tager lang tid.
Hvis du fokuserer på lokal seo, kan du ofte hurtigt se en stor effekt. Det samme gælder, hvis du er i en branche, hvor konkurrenterne ikke har fokus på seo. Det gælder fx mange behandlere.

Mit svar lød derfor:

“Hvis du sælger godt på dine annoncer, så synes jeg bestemt ikke, du skal stoppe dem. Bliv ved med at annoncere, mens jeg skriver seo-tekster og laver linkbuilding for dig. For på den måde får du hurtige resultater med annoncer – og resultater på langt sigt med seo.”

.

Related Posts

Få hjælp til tekst - med fokus på salg Ja, lige nu kigger jeg på dig, som har en stor boglig viden.Du har slugt enorme bunker bøger under din uddannelse.Du har afleveret rapporter, specialer eller afhandlinger. Så det er kun naturligt, at du skriver webtekster, brochurer og pressemeddelelser på dit job. Hvem skulle ellers? Du er jo den medarbejder, der har de bedste forudsætninger for det. Du har et forspring,

Styrk troværdigheden - spar på tillægsord Hvad er tillægsord? Tillægsord er de ord, som lægger sig til et andet ord og fortæller noget om det. Tillægsordet kan fortælle noget om navneord, pronominer eller egennavne. Men tillægsordet kan også fortælle noget om begivenheder. Et eksempel, hvor tillægsord lægger sig til navneord: I sætningen "Hun har en pæn bluse på" lægger ordet "pæn" sig til navneordet "bluse." Eksempel på tillægsord, der lægger

Hver evig eneste dag bliver min hjemmeside angrebet af hackerbotter. Sandsynligvis også din. Jeg er i hvert fald ikke alene.Både småbitte og gigantiske virksomheder er under beskydning.I den sidste weekend af februar 2024 er flere store virksomheder og kommuner blevet nedlagt af hackere, skriver TV2.dk Det er træls. Men vi kan ikke gøre andet end at beskytte vores hjemmeside, så godt vi nu kan. Derfor har jeg interviewet Michael Leitner

Video: Må jeg præsentere dig for 3 af de seotekstforfattere, du skal undgå? Du har brug for seo-tekstforfatningSå du vil hyre en seo-skribent, men! Hvem skal du dog vælge til opgaven? Der er nok at vælge imellem. Så du ringer febrilsk rundt ... Men efter samtalerne er du faktisk stadig meget i tvivl. Godt. Lad mig fortælle dig, hvem du ikke skal overlade din seo-tekstforfatning til.  Faresignal 1:Du: "Hvor lang

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}