• Home
  • |
  • Abonnement på blogindlæg

Abonnement på blogindlæg

Få abonnement på blogindlæg

Kender du det …. 

  • Du har ikke tid til markedsføring, fordi du skal passe kunderne, og derfor går din markedsføring i stå i lange perioder?  Sommetider måske endda så længe, at indbakken lige pludselig er støvsuget for kunder, og du skal starte fra et nulpunkt?
  • Du synes ikke – hvis du skal være ærlig – du selv er den bedste til at skrive blogindlæg og nyhedsbreve for din virksomhed?
  • Du ville egentlig helst overlade content marketing til en tekstforfatter, der aldrig laver andet end tekst?!

Så lad mig klare skrivearbejdet for dig

Hver måned modtager du en frisk artikel, som du kan lægge på din blog – og sende ud som nyhedsbrev, hvis du vil.- Du bliver aldrig glemt af dine læsere, fordi du har en ny artikel hver måned, du kan dele online og sende ud i nyhedsbrevet- Du skaber trafik til din hjemmeside – og booster den på Google, fordi både mennesker og søgerobotter elsker, at der ofte kommer nyt, godt og søgemaskine-optimeret indhold på din hjemmeside.

Sådan får du en ny artikel hver måned til blog eller nyhedsbrev

  • Du bestiller abonnement på blogindlæg – eller abonnement på blogindlæg og linkbuilding.
  • Når jeg ser din bestilling, kontakter jeg dig. Vi aftaler et tidspunkt, hvor jeg kan interviewe dig i telefonen. Jeg vil gerne vide lidt om dig som fagmand, dine kunder og det, du sælger – så er det nemt at skrive gode blogindlæg!
  • Jeg interviewer dig og hører dine idéer til blogindlæg – og jeg kommer gerne med forslag baseret på Googlesøgning. Samtidig aftaler vi, hvad første blogindlæg skal handle om.
  • Nu er jeg skriveklar! Jeg skriver dit blogindlæg, og du får det senest 7 dage efter vores snak.
  • Du har nu en uge til at fortælle mig, om jeg skal redigere noget i din tekst. Hvis du har brug for mere tid, aftaler vi bare det.

"Teksterne virker, som de skal"

Jeg er så glad for mit blogabonnement, det er som at få en julegave hver måned.

Jeg har valgt at bruge penge på at få skrevet et blogindlæg hver måned, for så ved jeg, at der kommer noget ud, og der er tænkt seo i teksten, det er der, hvor jeg ikke ved, om det, jeg gør, er rigtigt.


Fra Louise får du super go’ og hurtig service og naturligvis gode og velskrevne blogindlæg.

Jeg kan se, at der kommer flere tilmeldinger til nyhedsbrevet, så teksterne virker, som de skal. 


Dorthe Gram, sofatilloeber.dk

Hvad er en blogger?

En blogger er en skribent, der skriver en blog.

Hvad er en blog?

Ordet blog er en forkortelse af weblog, som er en sammensætning af web og log, der betyder journal. En blog er altså en journal på internettet, som kan handle om alt, hvad der interesserer skribenten. En virksomhedsblog er en effektiv metode til at skabe trafik på virksomhedens hjemmeside; løfte hjemmesiden i Googles søgeresultater; og give gæster på hjemmesiden en god oplevelse, der hjælper dem på kunderejsen og bidrager til at gøre dem købeklar. 

Hvor langt skal et blogindlæg være?

Der er ingen regler for, hvor langt et blogindlæg skal være. Men hvis du gerne vil give dit blogindlæg et forspring i Googles søgeresultater, skal det være mindst lige så langt som de tekster, der ligger øverst på Google på de samme søgeord.
Vær opmærksom på, at Google vurderer hjemmesider på over 200 faktorer, før de placeres i søgeresultaterne. Tekstens længde er kun en faktor. Andre faktorer er indgående links; links mellem sider, og at hjemmesiden fungerer godt rent teknisk.  

Hvordan skriver man en blog?

En blog handler om et emne, som skribenten ved meget om. På en kommerciel hjemmeside adskiller blogindlæggene sig fra salgstekster ved, at de giver tips. Når du skriver blogindlæg, skal hvert blogindlæg kun handle om ét emne, som blogindlægget går i dybden med. 

Vigtig viden